Més seguretat

Cornellà de Llobregat reforçarà la vigilància a la zona on dissabte hi va haver una baralla multitudinària

L'Ajuntament "condemna enèrgicament" els fets i remarca que la ciutat es caracteritza per "la convivència i el civisme"

Baralla a Cornellà. / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat ha anunciat que desplegarà un dispositiu especial de control policial a la zona pròxima a la discoteca Phant Cornellà, on a la matinada de dissabte hi va haver una baralla multitudinària amb més de 20 persones implicades, tres de les quals van resultar ferides, una d'elles greu.  En un comunicat, el consistori ha dit que es reunirà amb els veïns de la zona i treballarà per evitar fets com els de dissabte.

 "L'Ajuntament condemna enèrgicament i rebutja aquesta manifestació de violència inaudita relacionada amb els greus incidents registrats a la ciutat", apunta el consistori, que assegura que desconeix els motius de la baralla i recorda que els Mossos tenen oberta una investigació per identificar les persones que hi van participar.

Per últim, el consistori remarca que Cornellà és "una ciutat cívica i segura, caracteritzada per la convivència i el civisme". I asseguren que, malgrat els fets, el consistori i la Guàrdia Urbana van activar tots els protocols d'actuació en casos d'aquest tipus i precisament la nit de dissabte a diumenge es va dur a terme un dispositiu de control especial.

Agents alertats pels veïns

Els fets van succeir al voltant de les 6 del matí a la carretera d'Esplugues, a l'altura del número 246, molt a prop de la discoteca Phant Cornellà -coneguda antigament com a Tijuana. Els agents van rebre l'avís després que diversos testimonis alertessin dels disturbis al telèfon d'emergències 112, però quan es van desplaçar fins al lloc de l'incident ja no quedava ningú.

Poc després, els Mossos van rebre una trucada de l'Hospital de Viladecans per informar que tres joves havien anat al centre sanitari amb diferents contusions causades per una baralla. Ara la policia catalana investiga la possible vinculació entre els dos fets, però de moment només ha pogut identificar els tres ferits.

Notícies relacionades

En alguns dels vídeos gravats pels veïns de la zona, que s'han difós a través de les xarxes socials, es pot veure com dos joves estesos a terra són colpejats amb pals de grans dimensions i fins i tot alguns els donen puntades al cap encara que sembla que ja estiguin inconscients.

Més notícies de Cornellà