VALORACIÓ CIUTADANA

Can Mercader, de Cornellà, entre els parcs més ben valorats de l'àrea metropolitana

Aquest pulmó verd de 10,5 hectàrees obté una puntuació de 8,2 sobre 10

Can Mercader, a Cornellà.

Can Mercader, a Cornellà. / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El parc de Can Mercader de Cornellà destaca entre els tres més ben valorats de l'àrea metropolitana de Barcelona, segons un estudi de valoració dels usuaris de la xarxa de parcs metropolitans, realitzat durant els mesos de juny i juliol de 2017.

La nota de Can Mercader és de 8,2 sobre 10, una de les més altes del Baix Llobregat, i que creix 6 dècimes respecte de l'anterior enquesta de satisfacció del 2015.

Les dades pertanyen a una enquesta amb un total de 5.405 entrevistes realitzades als 44 parcs metropolitans. En cada un dels parcs s'han fet entre 100 i 150 enquestes. L'aspecte més ben valorat és la tranquil·litat, amb una mitjana de 8,4 punts; seguit de la proximitat i el disseny, amb un 7,9 i 7,7 punts respectivament. A Can Mercader els usuaris remarquen el passeig i el descans com a principal motiu de visita (30,5%), seguit per l'oci i el joc amb la canalla (12,8%).

Altres parcs de Cornellà

La resta de parcs de Cornellà mantenen un notable: el parc del Canal de la Infanta valorat amb un 7,9 sobre 10, i el parc de Can Corts amb una puntuació de 7,6. 

Notícies relacionades

Respecte a la freqüència de visita, el 71,3% dels que visiten Can Corts ho fan diàriament, percentatge que baixa al 42,8% al del Canal de la Infanta i 31,7% respecte a Can Mercader.

Més notícies de Cornellà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA 

Temes:

Enquestes