Anar al contingut

DE NOVEMBRE A MARÇ

Cornellà, nova seu dels campionats de Catalunya universitaris 2018

La ciutat catalana substitueix Barcelona, Igualada o Sant Cugat, enclavaments d'edicions anteriors

El Periódico

cornella

Antonio Balmón, alcalde de Cornellà, durant la presentació del projecte. / periodico

Més de 100 equips de les 12 universitats catalanes competiran de novembre a març a les instal·lacions esportives de la ciutat de Cornellà, que acollirà aquest any la 33a edició dels Campionats de Catalunya Universitaris. 

La competició d'esports d'equip es farà íntegrament en aquest municipi, que rebrà el nom de Vila Esportiva Universitària 2018, gràcies a l'acord entre l'Ajuntament de Cornellà i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) com a coordinadora de l'Esport Català Universitari, comissió designada pel Consell d'Esport Universitari de Catalunya (CEUC). 

Cornellà agafa el relleu de Barcelona, ​​i anteriorment d'Igualada i Sant Cugat.

Instal·lacions esportives

El complex esportiu del Parc Esportiu del Llobregat (PELL) i altres instal·lacions esportives del municipi -com són el camp de futbol municipal Cornellà, el camp de futbol municipal d'Almeda, el pavelló esportiu de Riera i l'Estadi Municipal de Rugby Pilar Pons- seran la seu dels campionats a partir del 14 de novembre, que aquest any coordina la Universitat Politècnica de Catalunya amb el suport de la Secretaria General de l'Esport i l'Ajuntament de Cornellà, i que finalitzaran a mitjans de març de 2018 amb la celebració de les semifinals i finals.

Durant aquest període, més de 100 equips de les 12 universitats catalanes competiran en les disciplines de bàsquet masculí i femení, handbol masculí i femení, futbol sala masculí i femení, voleibol masculí i femení, rugbi a 7 masculí i femení, futbol 7 femení i futbol 11 masculí.

Alguns dels objectius i desafiaments que afronten les universitats és promoure actuacions que fomentin l'esport participatiu, la salut i els valors associats a l'esport.

Xarxa de Televisions Locals

La Xarxa de Televisions Locals de Catalunya, després de l'èxit d'audiències i visualitzacions del curs passat, amb més de 150.000 espectadors, serà per segon any l'operador televisiu que oferirà les retransmissions en directe de les finals i en diferit d'altres partits i reportatges específics.

Més notícies de Cornellà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes: Universitat

0 Comentaris
cargando