Patrocina:

A Fira de Barcelona

Més de 400 ‘speakers’ participaran en el SIL Knowledge 2023

El Job Market Place obre les inscripcions per a les candidatures a les ofertes de feina publicades, les entrevistes de les quals es faran el dia 9 al SIL

L’accés a l’aplicació web SIL Platform ja està disponible per a empreses i expositors inscrits en la present edició del SIL

Més de 400 ‘speakers’ participaran en el SIL Knowledge 2023
3
Es llegeix en minuts

El SIL 2023, la Fira Líder de Logística, Transport, Intralogística i Supply Chain del Sud d’Europa, que se celebrarà del 7 al 9 de juny a Barcelona, compta ja amb més de 400 ‘speakers’ confirmats en el programa del SIL Knowledge, a dues setmanes vista de la seva celebració. El programa es compon de més de 144 ponències, en les quals es posaran sobre la taula les últimes novetats, les inquietuds i els reptes presents i futurs del sector.

Més concretament, les sessions s’estructuren en sis eixos diferents de coneixement: Supply Chain; Innovació, Tecnologia i Digitalització, Sostenibilitat; Logística i Transport; ‘E-commerce’, Últim Quilòmetre i Smart Mobility, i Talent. Abordaran aspectes com l’estratègia de les terminals intermodals, l’evolució de les duanes i el comerç en l’era digital, el futur de la càrrega aèria, la immologística des de la perspectiva de l’usuari, el repte de les zones de baixes emissions o l’afecció de les mesures Fitfor 55 al transport, entre d’altres.

Pel que fa als ponents, entre ells destaquen representants d’empreses i entitats importants del sector, com ara: Beatriz Alvarez, directora de ‘supply chain’ d’Unilever; Carlos Castán, responsable de suport global de logística externa de Celsa Group; Thierry Delmas, director gerent de Kivnon; Alberto López, responsable de Go To Market Strategy de Bimbo Donuts Iberia; Jorge Luna, responsable de producte de mercat de Sick Espanya; Enric Martí, director de logística de SEAT; Rubén Gómez Núñez, director comercial d’Espanya de Bosch Service Solutions; Carme Javierre, directora de logística corporativa de Simon; Francisco Aranda, president d’UNO; Xavier Rius, director general de l’ICIL; Susana Val, directora de ZLC; José del Moral, conseller delegat de BCN Talent Logistics; Jordi Espín, secretari general de Transprime; Bárbara Ferrer, gestora de logística sostenible i Lean & Green d’AECOC; Ramón García, director general del CEL, i Nuria Lacaci, secretaria general de l’Associació de Carregadors, entre d’altres.

El delegat especial de l’Estat al CZFB i president del SIL, Pere Navarro, ha afirmat que «és un honor que ponents tan rellevants al capdavant d’empreses referents del sector coincideixin en aquest esdeveniment líder del sud d’Europa que és el SIL i puguin analitzar in situ els reptes a què s’enfronten, així com presentar les seves innovacions».

Per la seva banda, la directora general del CZFB i del SIL, Blanca Sorigué, assenyala que «la present edició del SIL és doblement especial, ja que, a més de celebrar el seu 25è aniversari, el certamen presentarà aquest any múltiples novetats tecnològiques vinculades a la intel·ligència artificial i la robòtica i que revolucionaran el sector».

Primeres ofertes publicades al Job Market Place

Primeres ofertes publicades al Job Market PlaceAixí mateix, el Job Market Place, que Barcelona Activa organitza en col·laboració amb el SIL, compta a dues setmanes vista amb diverses empreses inscrites amb intenció de cobrir diferents vacants laborals, entre les quals destaquen Alquimia Fruits, Cargobici, Crgo-Partner, Decathlon, DHL Supply Chain, Grupo CTC, Mail Boses, Torredella Ingeniería-Arquitectura i Vanapedal. Es tracta d’un espai de reclutament i ‘networking’ on les empreses podran trobar candidatures conformes a les seves necessitats. Barcelona Activa publicarà les ofertes de feina i preseleccionarà els candidats o les candidates que s’ajustin a la descripció del lloc de treball.

Notícies relacionades

Les entrevistes es faran el 9 de juny al matí a l’espai del Job Market Place i els candidats interessats poden optar a les ofertes publicades mitjançant aquest enllaç.

Accés disponible a la SIL Platform

Accés disponible a la SIL PlatformVisitants i expositors del certamen poden accedir ja a l’aplicació web SIL Platform, que ofereix la possibilitat de fer ‘networking’, mitjançant l’enviament de missatges entre assistents. A més, la plataforma permet sol·licitar reunions amb empreses i navegar per totes les opcions de l’esdeveniment. L’accés es pot executar des de qualsevol dispositiu a través de la web del SIL, mitjançant les claus facilitades pel Consorci.

Temes:

Empreses