Patrocina:

JASE 2020

La Zona Franca de Barcelona acull la IV Jornada d'Acció Sostenible a l'Empresa

La sessió organitzada per Ecomundis reflexiona sobre la implementació de l'Agenda 2030

El CZFB vol integrar els ODS al sistema de gestió de les companyies del polígon industrial

pere-navarro

pere-navarro

1
Es llegeix en minuts

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ha acollit a la seva seu la IV Jornada d’Acció Sostenible en l’Empresa (JASE) en una sessió organitzada per Ecomundis, on s’ha reflexionat sobre la implementació de l’Agenda 2030.

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona s’ha proposat integrar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) al sistema de gestió de les empreses del polígon industrial, un repte mediambiental i social. Amb aquest objectiu es presenten eines per facilitar tot el procés d’avaluació i planificació de l’Agenda 2030, des d’una perspectiva més col·laborativa amb els proveïdors.

Notícies relacionades

La sessió ha proporcionat les mesures per incorporar l’Agenda 2030 en l’empresa i la cadena de valor, els reptes a definir i integrar els ODS als sistemes de gestió de les organitzacions. I s’ha informat sobre els següents aspectes: la implementació en les empreses, els indicadors i índexs de sostenibilitat, l’avaluació de proveïdors i la confecció de memòries de sostenibilitat.

Compromís internacional

L’Agenda 2030 de les Nacions Unides representa un veritable compromís internacional per fer front als reptes socials, econòmics i ambientals de la globalització. La seva adopció per part de les empreses comporta el coneixement dels impactes positius i negatius de les organitzacions, els seus productes i serveis en cada un dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible que estableix aquesta agenda.

Temes:

Agenda 2030