Les receptes dels lectors
Galetes amb nous i xips de xocolata
Montse Salinas des de Barcelona ens aporta unes dolces galetes amb nous i xips de xocolata
Toca el torn a unes postres i/o berenar, Montse Salinas des de Barcelona ens aporta unes dolces galetes amb nous i xips de xocolata
Galetes amb nous i xips de xocolata
Ingredients:
Ingredients:
200 g de sucre morè
100 g de mantega pomada i 170 g de xocolata negra
220 g de farina
1 ou
100 g de nous
Extracte de vainilla, llevat en pols i mitja culleradeta de sal
Elaboració:
Notícies relacionadesElaboració:
Preescalfar el forn a 170º. Per elaborar les galetes, talleu la xocolata i les nous a trossos petits i reserveu.
En un bol, treballeu la mantega (que ha d’estar a temperatura ambient) perquè quedi pomada.
Afegiu el sucre i la sal i batem la barreja fins que blanquegi.
Afegiu l’ou i l’extracte de vainilla i barregeu bé.
En un altre bol, tamiseu la farina i el llevat. Incorporeu la farina progressivament a la barreja de la mantega que hem preparat abans.
Finalment, afegiu els trossos de xocolata i nous. Barregeu bé i deixeu reposar la massa a la nevera durant almenys 15 minuts.
Feu boletes amb la massa i col·loqueu-les en una safata de forn coberta amb paper vegetal perquè no s’enganxin.
Enforneu a 170º amb calor a dalt i a baix durant 12 minuts o fins que veiem que s’estan daurant.
Quan les traguem del forn, les galetes estaran toves. Cal deixar-les refredar abans de treure-les de la safata.
Montse Salinas / Barcelona
Temes:
- L’incendi de Paüls marca el pitjor inici d’estiu des del 2010
- Successos Mor un jove en caure des de la segona planta del centre comercial Maremagnum de Barcelona
- A Bèrgam Un home mor succionat pel motor d’un avió que s’havia d’enlairar cap a Astúries des d’un aeroport de Milà
- Animals marítims ¿Què és el peix escorpí present a les platges d’Espanya i què s’ha de fer si et pica?
- Cas Koldo El jutge investiga contractes «manipulats» de Pardo de Vera després que l’UCO trobés a casa seva documents sobre el ‘pelotazo’ de les mascaretes