Ciclisme

Marc Soler fitxa per l’Emirates de Pogacar

El ciclista català correrà les dues pròximes temporades al costat del doble guanyador del Tour

Marc Soler fitxa per l’Emirates de Pogacar

MOVISTAR TEAM

1
Es llegeix en minuts
Sergi López-Egea
Sergi López-Egea

Periodista

Especialista en Periodisme esportiu i ciclisme

ver +

Marc Soler correrà les dues pròximes temporades amb l’equip Emirates, segons va oficialitzar aquest diumenge l’equip de Tadej Pogacar, doble guanyador del Tour. El ciclista català havia estat enrolat els últims set anys amb el Movistar, que li va donar l’oportunitat de debutar en el camp professional, on va arribar sent un de les millors promeses espanyoles. Als 27 anys, Soler compta en el seu palmarès, principalment, amb la victòria absoluta a la París-Niça del 2018 i amb una etapa de la Vuelta 2020. Aquest mes de juliol va haver d’abandonar el Tour després de la primera etapa al trencar-se els dos braços i ser un dels afectats principals en la caiguda massiva que va provocar una aficionada que saludava amb un cartell escrit en alemany els seus avis. També va deixar el Giro després d’una caiguda.

«Estic molt content d’unir-me a l’Emirates i espero amb ànsia les noves aventures i desafiaments del futur. Vinc aquí amb molta il·lusió i amb ganes de treballar molt i disfrutar d’aquest nou capítol. Després de set anys al Movistar crec que ara era un bon moment en la meva carrera per buscar nous reptes. Estic llest per a aquesta nova experiència», afirma Soler, en declaracions passades per l’equip àrab.

Ajudant de Pogacar en el Tour 2022

Notícies relacionades

«No és cap secret que Marc Soler és un dels millors ciclistes del pilot professional i creiem que té tots els atributs clau i la mentalitat de carrera per encaixar bé en aquest equip. És un ciclista atacant, un lluitador, i la seva personalitat i qualitats mentals són coses que el fan únic», va dir Joxean Fernández ‘Matxin’, tècnic de l’equip, en la nota oficial.

Una de les principals comeses que afrontarà Soler en la seva nova etapa professional serà convertir-se en un dels ajudants de Pogacar en el pròxim Tour. L’Emirates també s’ha reforçat amb el portuguès Joâo Almeida i l’alemany Pascal Ackermann. La Unió Ciclista Internacional (UCI) permet anunciar fitxatges cada any per al curs ciclista que ve a partir de l’1 d’agost.

Temes:

Tadej Pogacar