Baixa d'última hora

Egan Bernal abandona el Tour

L'últim vencedor a París no sortirà en l'etapa reina

marcosl54940840 cycling   tour de france   stage 16   la tour du pin to vill200916083829

marcosl54940840 cycling tour de france stage 16 la tour du pin to vill200916083829 / POOL

1
Es llegeix en minuts
Sergi López-Egea

Egan Bernal, dorsal número u, últim guanyador a París, líder del potent Ineos, el ciclista que va deixar a casa els dos vencedors del Tour que el van precedir, Geraint Thomas i Chris Froome, no sortirà aquest dimecres a l’etapa 17, la jornada reina d’aquesta edició, entre Grenoble i el coll de la Loze, un port inèdit a la famosa estació d’esquí de Méribel.

Notícies relacionades

El ciclista colombià es trobava perdut en la general, a gairebé 20 minuts del jersei groc, el ciclista eslovè Primoz Roglic. Amb una lesió a l’esquena que ja el va fer abandonar el Critèrium del Dauphiné, també pedalava amb molèsties en un genoll. 

Bernal va sortir de Niça com un dels màxims aspirants al triomf final després que l’any passat es convertís en el primer corredor colombià i, per tant, sud-americà, que guanyava la ronda francesa. Amb 23 anys està considerat com un dels grans impulsors d’aquest esport, tant en l’actualitat com en el futur. El seu pròxim objectiu, si es recupera de les lesions, podria ser la Vuelta a Espanya, on coincidiria a l’Ineos amb Froome.