A Jaén

Pello Bilbao i Mavi García, campions d'Espanya de contrarellotge

En l'apartat masculí hi va haver bastantes absències ja que no hi van anar els corredors que preparen el Tour

segea54578271 21 08 2020 pello bilbao  campe n de espa a contrarreloj  dep200821171047

segea54578271 21 08 2020 pello bilbao campe n de espa a contrarreloj dep200821171047 / PHOTO GOMEZ SPORT

1

En una contrarellotge duríssima, que exigia un esforç superior a l’hora, Pello Bilbao ha complert una de les seves metes de la temporada aquest divendres a Jaén proclamant-se campió d’Espanya de  contrarellotge per primera vegada. En l’apartat femení la corredora balear Mavi García va evidenciar el gran moment de forma en què es troba i es va imposar en la mateixa prova.

El corredor basc ha aconseguit completar els una mica més de 45 quilòmetres que plantejava el recorregut de la crono en un temps de 1h 3min 32s; que li ha permès avantatjar en 36 segons Luis León Sánchez, que ha aconseguit la medalla de plata, i en 1min 36s Gorka Izagirre, que ha pujat al tercer esglaó del podi.