les carreres del cap de setmana

Triomfs de Fuglsang, Evenepoel i Quintana

Mikel Landa finalitza la Volta a Andalusia en tercera posició, en el debut de la temporada

GRAF5262. MIJAS (MÁLAGA) 23/02/2020.- El ciclista danés Jakob Fuglsang, del grupo deportivo Astana, finaliza la quinta etapa de la 66ª Vuelta a Andalucía, ruta ciclista del Sol, correspondiente a la contrarreloj individual que consta de 13 kilómetros en Mijas, Málaga. EFE/Daniel Pérez / Daniel Pérez (EFE)

1

El ciclista danès Jakob Fuglsang (Astana) va conquerir aquest diumenge per segona vegada consecutiva la Volta a Andalusia, gràcies al seu segon posat en la cinquena i última etapa, una contrarellotge individual sobre 13 quilòmetres amb sortida i arribada a La Cala de Mijas (Màlaga), on va guanyar l’australià Dylan Teuns (Bahrain-McLaren).  Teuns es va imposar en un final decidit per escasses 8 centèsimes. El seu company d’equip Mikel Landa va acabar tercer en la classificació general.

El belga Remco Evenepoel (Deceuninck) va guanyar la Volta a l’Algarve després de vèncer en la contrarellotge de 20,3 quilòmetres amb què va concloure la prova del sud de Portugal. Evenepoel va completar el recorregut a Lagoa en 24 minuts i 7 segons, amb deu segons d’avantatge sobre l’australià i campió del món de l’especialitat Rohan Dennis.

Nairo Quintana, cap de files de l’equip Arkéa, es va adjudicar la victòria final en el Tour del Var i els Alps Marítims, a França, al terme de la tercera etapa, en la qual es va imposar el francès Julien Bernard (fill de l’excorredor professional Jean-François Bernard). La setmana passada el ciclista colombià es va adjudicar el Tour de Provença.