Anar al contingut

Patrocina:

els preparatius

Valverde portarà el dorsal número 1 en la Vuelta que comença dissabte

El conjunt Movistar presenta un potent bloc amb el campió del món, amb Carapaz, guanyador del Giro, Quintana i Soler

Sergi López-Egea

Valverde portarà el dorsal número 1 en la Vuelta que comença dissabte

YOAN VALAT

Alejandro Valverde, campió del món, portarà el dorsal número u en la Vuelta, que comença aquest dissabte a Torrevieja, Alacant, amb una contrarellotge per equips. El ciclista murcià estarà al capdavant d’un potent Movistar, que serà un dels equips a batre en la volta espanyola.

Valverde és un dels tres vencedors de la prova que va a l’edició d’aquest any junt amb el seu company d’equip Nairo Quintana, vencedor el 2016, i Fabio Aru, en el conjunt de l’Emirates, que va triomfar en l’edició del 2015. El ciclista murcià va aconseguir el triomf l’any 2009.

El Movistar serà un dels grans blocs a batre. Pretén, tal com va fer en el Giro i en el Tour, ser un dels grans animadors i, per això, en la Vuelta presenta un potent conjunt en el qual a part de Valverde, al capdavant del bloc, i Quintana, figuren també Richard Carapaz, guanyador de la volta italiana, i Marc Soler, qui va acabar el Tour en una gran forma i que gaudirà de llibertat d’actuació i moviment en la Tornada, amb la intenció que es converteixi en un dels animadors de la prova en la seva primera actuació amb vista a la general en una carrera de tres setmanes.