plans de futur

Enric Mas correrà en el Movistar i Nibali en el Trek

El ciclista mallorquí, de 24 anys i gran valor de futur, s'incorporarà a l'equip d'Eusebio Unzué la pròxima temporada

mas-enric

mas-enric / Luis Angel Gomez (BettiniPhoto©2018)

1
Es llegeix en minuts
Sergi López-Egea

El conjunt Movistar ha oficialitzat aquest dijous el fitxatged’Enric Mas, que s’incorporarà a l’estructurad’Eusebio Unzué  a partir de la pròxima temporada. Amb 24 anys és un dels ciclistes del gran grup mundial amb més projecció. La intenció de l’equip de Telefónica és que tant ell com Marc Soler, que correrà la Vuelta a partir del 24 d’agost, agafin el relleud’Alejandro Valverde, campió del món, en un futur immediat.

Notícies relacionades

De fet, el fitxatge de Mas pel Movistar va quedar emparaulat el febrer passat, però la legislació de la Unió Ciclista Internacional (UCI) no permetia ni la firma ni la comunicació pública fins al mes d’agost. Aquest anunci es produeix la mateixa setmana en què Mikel Landa ha fet saber el seu compromís per a l’any que ve amb el Bahrain. S’espera, ara i ben aviat, que Nairo Quintana faci públic que correrà amb l’Arkea francès a partir de l’1 de gener del 2020.

Precisament, el Bahrain és fins a finals d’any el conjunt de Vincenzo Nibali, que aquest any ha sigut el segon classificat del Giro. 'El Tauró' es va comprometre aquest dijous amb el Trek, on arribarà el 2020 acompanyat pel seu germà Antonio. La sortida de Nibali permet a Landa liderar en solitari el Bahrain en el pròxim curs ciclista.