A 21 DIES DE LA VUELTA

Landa té una dura caiguda a la Clàssica de Sant Sebastià i acaba a l'hospital

Alaphilippe allarga la ratxa del Tour i bat l'esprint a Mollema

landa

landa

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

L’ascensió a Murgil ha tornat a ser decisiva en el desenllaç d’una accidentada Clàssica de Sant SebastiàJulian Alaphilippe, guanyador del tres etapes i de la classificació de la muntanya al Tour (i des de ja un dels grans favorits per al Mundial), ha aprofitat el seu punt de forma per imposar-se al boulevard donostiarra, batent a l’esprint Bauke Mollema, tercer aquí l’any passat i l’únic capaç de seguir el francès a la pujada. Anthony Roux ha completat el podi a l’imposar-se en el grup de perseguidors a Greg van Avermaet.

Notícies relacionades

Aleshores la carrera ja havia perdut alguns dels seus homes forts, entre ells Mikel Landa, que va haver de ser traslladat a l’hospital en llitera i amb collarí“Tranquils, estic bé”, ha dit el ciclista alabès mentre era atès, segons ha informat el seu equip. La caiguda s’ha produït a 19 quilòmetres de la meta, després de passar l’alt de Miracruz. Al corredor se li ha vist immòbil al terra, sobre el seu costat, aparentment adolorit de l’esquena o el maluc.

Soler, renovat

La caiguda també ha deixat fora de carrera altres homes importants com Primoz Roglic, Gorka Izagirre, Tony Gallopin i Egan Bernal, tot i que el de Murguía semblava el més afectat. A 21 dies de l’inici de la Vuelta, males notícies per al Movistar, que havia començat la jornada anunciant la renovació per dues temporades de la seva joia, el català Marc Soler.

Temes:

Mikel Landa