CONFIRMACIÓ

La Volta a Catalunya tindrà el tret de sortida a Calella

El pilot internacional tornarà a sortir de la localitat del Maresme el pròxim 25 de març del 2019, quan començarà una nova edició de la cursa

zentauroepp25516683 gra354  valls  tarragona   28 03 2014   el ciclista esloveno180718133048

zentauroepp25516683 gra354 valls tarragona 28 03 2014 el ciclista esloveno180718133048 / TONI ALBIR

1
Es llegeix en minuts

Els últims anys s’ha convertit en un tradició que la Volta a Catalunya tingui el tret de sortida a Calella. I la 99a edició de la carrera no serà una excepció. La localitat del Maresme continua apostant per la competició i albergarà l’inici de laVolta per vuitè any consecutiu. A més, també acollirà el final de la competició.

Notícies relacionades

Com ha passat els últims anys, el pròxim 25 de març del 2019, la Volta iniciarà una nova edició des de Calella en una etapa que normalment és ideal per a velocistes o per a alguna escapada. L’alcaldessa del municipi, Montserrat Candidni, s’ha mostrat satisfeta per la notícia. "Estem molt contents de tornar a ser l’inici de la Volta per vuitè any consecutiu. Nosaltres sempre hem dit que volem fer de Calella, entre altres qüestions, una ciutat molt vinculada a la pràctica de l’esport. És evident que tornar a ser el municipi de la primera etapa de la Volta, una competició amb tants anys d’història (aquesta és la 99a edició), ens complau, i com sempre donarem totes les facilitats per a la seva organització".

Tradició i ambient

Si Calella s’ha convertit en l’inici clàssic de la Volta ha sigut, entre altres qüestions, per l’ambient que es viu en la presentació dels equips i la càlida benvinguda a Catalunya que es brinda als millors ciclistes del món. Per això, des de l’organització continuen apostant per aquesta localitat. "Ja és una tradició, i és un honor que per vuitè any consecutiu Calella torni a apostar per la Volta. El món ciclista associa Calella amb la Volta i tots els aficionats ja saben que tenen una cita amb la ciutat a finals del mes de març per veure un dels espectacles esportius més importants de Catalunya", ha afirmat el director general de la Volta Catalunya, Rubén Peris.

Temes:

Calella