ÈXIT MURCIÀ

Valverde guanya la Ruta d'Occitània a tres setmanes del Tour

El ciclista del Movistar s'imposa al Pirineu i Nairo Quintana acaba tercer en la Volta Suïssa guanyada per Porte

valverde

valverde

1

Alejandro Valverde (Movistar) es va proclamar aquest diumenge vencedor final de la Ruta d’Occitània (França) després d’acabar segon en la quarta i última etapa, en què es va imposar a l’esprint el francès Anthony RouxValverde s’havia enfundat el mallot de líder aquest dissabte al guanyar en solitari l’etapa reina i no ha tingut problemes per conservar el primer lloc de la general en l’última jornada, que va portar als corredors de Mirepoix a Cazous-les-Béziers al llarg de 192,7 quilòmetres.

El corredor murcià, que se’n va de la Ruta d’Occitània amb la general i la seva 11a victòria des de començament d’any, serà un dels líders del Movistar, al costat de Nairo Quintana (podi en la Volta a Suïssa que ha guanyat Richie Porte) i Mikel Landa en el Tour que comença el 7 de juliol.

Roux, vencedor de l’última etapa amb un temps de 4.37.18 hores, va batre en l’esprintValverde  i el lituà Evaldas Siskevicius. El francès no havia guanyat res en els tres últims anys. Valverde va acabar al capdavant de la general amb només dos segons d’avantatge sobre Dani Navarro (Cofidis) i set sobre el francès Kenny Elissonde (Sky).