Vi
Guitián Godello 2017, un godello de llibre
Una referència indispensable de Galícia per beure ara o per guardar i gaudir amb més de quatre anys d'ampolla
zentauroepp41851113 onbarcelona vino guitian180130191808
Els germans Mari Carmen i Senén Guitián, juntament amb els enòlegs Ana Martín i Pepe Hidalgo, fa més de 30 anys que elaboren alguns dels millors vins de godello de Valdeorras. Un raïm que neix a La Tapada -un enclavament únic entre castanyers centenaris-, una fantàstica finca de 10 hectàrees situada al municipi de Rubiá de Valdeorras. Guitián Godello 2017 és el primer dels seus blancs.
Al nas desplega fruites com la pera, la poma, la llimona i la llima, acompanyades d’un subtil toc de préssec i un suggeridor perfum de flors blanques. A la boca és sedós, untuós i amb una remarcable frescor de joventut. Una referència indispensable de Galícia per beure ara o guardar i gaudir amb més de quatre anys d’ampolla.
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Vine a escalar i apunta’t a competir: s’obre el termini d’inscripcions
- turisme cultural La Cerdanya a través de les esglésies romàniques
- caminada popular De ruta pels paratges de la riera de Rajadell
- EXPOSICIONS El Balloon Museum d’‘Emily in Paris’ aterra a Barcelona