Llista amb gust
10 bons restaurants que hauríeu de provar abans que acabi el desembre
Us proposem anar a aquests establiments que hem visitat els últims dies i que valen molt la pena
Qui no sap a quin restaurant anar és perquè no ens llegeix. Així de clar. Aquests són els últims restaurants que hem visitat i que val la pena provar. En són 10. Un número rodó, com les seves ofertes gastronòmiques. Ja trigueu a anar-hi... ¡Bon profit!
Baló
Lena María Grané i Ricky Smith celebren la ciutat on van néixer (Barcelona i Londres, respectivament) al seu primer restaurant. Tenen el desig d’arribar lluny. Els seus plats beuen del Mediterrani i de l’Atlàntic. I així els explica Pau Arenós en la seva crònica sobre el Baló (contracció de Barcelona i Londres).
Hisop
Oriol Ivern, amb 20 anys com a propietari, és capaç de preparacions singulars i d’una inventiva sempre saborosa i suggerent. Continua sorprenent al seu restaurant Hisop, on va ser Pau Arenós.
Tamae
El Tamae és un negoci híbrid, de temps pandèmics, entre ‘delivery’ i barra asiàtica amb vuit seients. Així és el nou negoci d’Albert Raurich i Eugeni de Diego anomenat Tamae. Passeu i llegiu.
Xuba
Antonio Sáez, que va dirigir els fogons del Lasarte i l’Hotel Arts, ha obert aquest ‘fast good’ on exhibeix el seu talent en peces clàssiques i d’autor a preus popularíssims. Difícil escollir un sol taco. Millor feu-ho vosaltres després de llegir aquesta crònica sobre el Xuba. I ja ens direu si us sembla la millor taqueria de Barcelona.
La Balabusta
El nou restaurant de Ronit Stern i Rafael Campos (Auto Rossellón) juga amb els intensos i gustosos sabors de la ciutat israeliana i el seu entorn en plats elaborats amb productes de proximitat. Si voleu saber com, aquí us ho expliquem tot sobre La Balabusta.
Samantha’s
Amagat en una cantonada de l’emblemàtic espai, aquest bistrot d’atmosfera romàntica i bohèmia serveix cuina de mercat amb tocs internacionals. Té nom de dona, però és un agradable restaurant anomenat Samantha’s.
Le Grand Café Rouge
El nou restaurant de Romain Fornell revisita plats de la cuina francesa en un local espaiós i lluminós ubicat als baixos d’un edifici de pisos de luxe a Diagonal Mar. Si en voleu saber més, aquí teniu la ressenya de Le Grand Café Rouge.
Grat
Xavier Mendia s’ocupa de tot a la cuina, fins i tot de rentar els plats; i, a la sala, només hi ha un únic treballador: Enric Casablancas. Són dos paios sense por, que serveixen un farcellet de perdiu boníssim en aquest restaurant de Sabadell anomenat Grat.
Barquet
Els germans Solé, David i Fidel, practiquen la cuina de resistència i protegeixen el llegat familiar de plats mariners en aquest restaurant de Tarragona anomenat Barquet.
Soca-rel
En aquest restaurant de Llofriu, el cuiner Jordi Garrido practica la cuina de barraca, en homenatge a les construccions de treball de l’horta valenciana i les de l’Empordà. Així és el Soca-rel.
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Vine a escalar i apunta’t a competir: s’obre el termini d’inscripcions
- turisme cultural La Cerdanya a través de les esglésies romàniques
- caminada popular De ruta pels paratges de la riera de Rajadell
- EXPOSICIONS El Balloon Museum d’‘Emily in Paris’ aterra a Barcelona