Selecció amb gust

Sis bons restaurants que has de conèixer abans que acabi el setembre

  • Et posem deures en aquesta tornada al col·le gastronòmica: visitar alguns d’aquests locals en els pròxims dies. ¡Bon profit!

Sis bons restaurants que has de conèixer abans que acabi el setembre

Joan Cortadellas

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Tot i que soni estrany, la tornada al col·le gastronòmica pot començar amb deures. Sobretot si no has visitat alguns dels bons restaurants que vam visitar al seu dia i que encara no has trepitjat. Són aquests sis. Apunta, apunta, que tens feina...

1. Almarge

Germán Franco i Marta Rombouts fan a Badalona una cuina recuperadora de terrines i guisats amb un celler ben seleccionat. Aquesta és la crònica de la visita que va fer Pau Arenós a Almarge.


2. Olivos

María Escobar tria vins amb «elegància» i Ezequiel Devoto, ànima de pastisser, prepara plats amb identitat. Elaboren el pa, la pasta de full, el brioix, la ‘granola’, les galetes i les conserves. ¿I què més? Doncs aquí t’expliquem què pots menjar a l’Olivos.


3. Bar Mono

El restaurant de la plaça de Sant Josep Oriol proposa una cuina urbana amb personalitat i desacomplexada que parteix de Barcelona i viatja per tot el planeta Locals i turistes disfrutaran de valent. Aquí tens tota la informació sobre el Bar Mono.


4. Saona

La cadena de restaurants Saona arriba al cor de l’Eixample amb una polida proposta gastronòmica amb tocs asiàtics que s’ofereix a preus imbatibles en un agradable local. Aquesta és la crònica de la nostra visita al Saona.


5. El Mamón

Notícies relacionades

El restaurant de Sant Antoni atrau un públic jove amb els seus platillos per compartir i el seu ambient desenfadat. El local és enorme, uns 700 metres quadrats i, tot i així, s’omple. Aquí t’expliquem el perquè de l’èxit d’El Mamón.


6. Xalar

El xef amb estrella Michelin per Villa Retiro i Xerta dirigeix l’oferta gastronòmica d’aquest restaurant de Castelldefels. La carta inclou arrossos, peixos salvatges i plats frescos i divertits elaborats amb productes locals. Aquí tens més informació sobre el Xalar.