Selecció amb gust

Cinc bons restaurants que hauries de provar abans que s’acabi el juliol

  • Si no saps on anar a dinar o sopar, aquí et proposem cinc establiments que no et fallaran. I amb propostes variades: pizzes, peixos a la graella, plats populars...

Cinc bons restaurants que hauries de provar abans que s’acabi el juliol
1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Com solem fer a mitjans de cada mes, et recomanem uns quants restaurants on dinar o sopar de meravella. Abans que s’acabi el juliol, et proposem visitar algun (o tots) aquests establiments. En són cinc. Apunta, apunta...

1. Bodega Lito

De la Bodega 1900 a la Bodega Lito. Albert Adrià, després del col·lapse del grup El Barri, l’ha traspassat a Àngel Geriz, que el 2013 n’era el responsable de la sala. Àngel conserva una petita part de l’herència: el vermut és el 1900; els plats, Lito, defensats per dos cuiners amb empenta. Aquí tens més informació sobre Bodega Lito.


2. NAP Molino

L’Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN), que des del 1984 vetlla per l’ortodòxia de la margarida i la marinara i com s’expliquen al món, va acollir els nois de NAP i els va donar el carnet o certificat de legitimitat. Acaben d’obrir al Paral·lel. Podeu llegir aquí la crònica sobre NAP Molino.


3. Tramendu

Després de capitanejar una vermuteria amb el mateix nom, Jordi Marzo estén estovalles i cordialitat en un restaurant de la Bordeta a pocs metres de l’original i amb un cuiner amb el qui Jordi, que va estar al Petit Comitè i Roca Moo, ha compartit part de la seva densa biografia laboral: Juanjo Rodríguez Thomas. Pau Arenós va visitar Tramendu i aquí us explica com va ser la seva experiència.


4. Mas Marroch

Notícies relacionades

La carta d’aquest restaurant dels Roca és, si la traslladéssim a la música, un grans èxits, l’oportunitat per als més joves de provar els plats que han portat els germans del Celler de Can Roca al preeminent lloc que ocupen, i una manera també de visualitzar la influència, amb aportacions com el timbal de poma i foie-gras (1996) o el gelat de mostassa per amanir l’‘steak tartar’ (2006). El nostre cronista gastronòmic va ser a Vilablareix, a sis quilòmetres de Girona, va provar més plats i va escriure aquí sobre Mas Marroch.


5. Catalina

En una finca amb boscos de pins davant el mar, Oscar Manresa ha calat foc a una graella i a plats amb gràcia que prepara Andrés Conde. Si voleu conèixer l’oferta gastronòmica de Catalina, cliqueu aquí.