«Fàcil i molt, molt bo»
VÍDEO | Las receptes fàcils de Rafuel: pasta amb gambes i llagostins
El veterà i popular ‘influencer’, amb gairebé 700.000 seguidors a Instagram (@rafuel55), ens delecta cada 15 dies amb un plat senzill i saborós com aquesta pasta amb gambes i llagostins
Rafuel torna a encendre els fogons per a ‘Cata Mayor’, el canal gastronòmic d’EL PERIÓDICO i Prensa Ibérica.
Cada 15 dies, el veterà i expert cuiner, ens delecta amb el seu saber fer entre fogons amb plats simples, saborosos, agraïts i exitosos fora de mida, «sempre amb productes de mercat, de quilòmetre zero i amb instruments de cuina que tots tenim a casa», com diu ell.
En aquesta entrega, prepara pasta amb gambes i llagostins.
«Un plat fàcil i molt, molt bo», avança aquest popularíssim cuiner aficionat abans de posar fil a l’agulla. I, certament, així és. El vídeo demostra que és molt senzill. I per la pinta, que està boníssim.
Amb gairebé 700.000 seguidors a Instagram (@rafuel55), s’ha convertit en un dels 10 ‘influencers’ gastronòmics més importants d’Espanya, cosa que li ha permès publicar, aquest any, el llibre ‘Rafuel. Mis mejores recetas’ (Planeta Gastro).
- Previsió Torna el fred intens a Catalunya: així es mouran les temperatures a partir de dilluns
- Narcotràfic Quinze detinguts per transportar droga amb una narcollanxa i descarregar-la al port de Mataró
- Nou punt de trobada La tendència dels clubs socials privats es consolida i creix a Barcelona
- Motiu de consulta mèdica Andropausa: la menopausa masculina també deixa enrere tabús i vergonyes
- Dies de fred i inestabilitat ¿On nevarà a Catalunya?
- Crisi energètica Aquestes són les 10 gasolineres més barates de Barcelona avui, dimarts 22 de novembre
- Premis de la música Rosalía guanya el Grammy a millor àlbum llatí alternatiu per ‘Motomami’
- ACTUALITAT BLAUGRANA La contracrònica del Barcelona-Sevilla: Raphinha se sent superestrella per un dia
- Dies de fred i inestabilitat ¿On nevarà a Catalunya?
- El contratemps Busquets, de dues a tres setmanes de baixa