Recepta senzilla i original

Els secrets del còctel La Reina de Corazones

  • Fresquet, dolç i divertit: així és el combinat que proposa el restaurant madrileny Rosi La Loca

barcelona/aqa.jpg

barcelona/aqa.jpg

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

El restaurant Rosi La Loca, un dels més instagramejables de Madrid, proposa una ‘rentrée’ fresqueta, dolça i divertida amb aquest còctel anomenat La Reina de Corazones, molt senzill de fer a casa alhora que sofisticat.

Ingredients

  • 200 ml de rom

  • 100 ml de concentrat de llimona

  • 3 llimones

  • 200 ml xarop de mel

  • 100 ml de xarop de roses Monin

  • 25 ml de vinagre de poma

  • 250 ml d’aigua


Notícies relacionades

Elaboració

  1. Sacseja tots els líquids i barreja’ls bé.

  2. Agafa una copa de mojito, omple-la amb gels trossejats i aboca-hi la barreja


Decoració

  • 2 fulletes de menta per donar-li una aroma fresca al posar-te’l a la boca

  • Fruita seca per donar-li color i dolçor

  • Pols d’or per sentir-te especial