Brindis amb glamur
Com fer el millor còctel per començar bé l'any
Javier de las Muelas explica els secrets del kir royal
Javier de las Muelas ja sap què prendrà per saludar el nou any. Un kir royal. El propietari de cocteleries de referència com Dry Martini i Gimlet, amb gorra de Pare Noel inclosa, ens explica com preparar "una cosa meravellosa", en referència a aquest combinat que porta crema de cassis, cava i un glaçó de gel.
"És molt senzill de fer", explica l'expert en combinats imbatibles. Això no vol dir, però, que cal tenir en compte certs detalls. Els explica molt bé en aquest vídeo amb què, a més, ens desitja el millor per al nou any. ¡Salut!
- Vanessa Filho: "Cal estar armades per protegir-nos dels depredadors"
- programació Les Nits de Barcelona completa el cartell per al juliol a Pedralbes
- FACTURES Esplugues estudia prendre accions legals contra el president del PP
- Turisme i veïns Augmenta la superfície restringida al trànsit a l’entorn del parc Güell
- Tragèdia a Sant Fruitós Mor ofegat un menor al Bages al llançar-se a una bassa