Brindis amb glamur
Com fer el millor còctel per començar bé l'any
Javier de las Muelas explica els secrets del kir royal
Javier de las Muelas ja sap què prendrà per saludar el nou any. Un kir royal. El propietari de cocteleries de referència com Dry Martini i Gimlet, amb gorra de Pare Noel inclosa, ens explica com preparar "una cosa meravellosa", en referència a aquest combinat que porta crema de cassis, cava i un glaçó de gel.
"És molt senzill de fer", explica l'expert en combinats imbatibles. Això no vol dir, però, que cal tenir en compte certs detalls. Els explica molt bé en aquest vídeo amb què, a més, ens desitja el millor per al nou any. ¡Salut!
- Educació Sánchez reduirà per llei les hores lectives del professorat
- Apunt La sort va salvar Fermín
- Seguretat viària ¿Es podrà circular a més de 120 km/h? Els canvis que venen a les autopistes i autovies europees
- El Govern aprovarà l’embargament dimarts després de superar els esculls
- El Rei agraeix a Al-Sisi el seu paper per a un alto el foc a Gaza
- Natalia de Santiago, experta en finances: "A Espanya hi ha moltíssima aversió al risc, gent poruga que els ho transmet als seus fills"
- Cas Koldo El jutge manté pres Santos Cerdán tot i que avança que sortirà abans de complir sis mesos a la presó
- Tribunals Sandro Rosell davant la jutge del cas Negreira: «amb 250 euros per informe com podem comprar àrbitres»
- Urbanisme i educació Més de la meitat de les escoles de la metròpolis de Barcelona conviuen amb entorns «crítics» per a la salut dels nens
- Noves inversions La modernització dels aeroports catalans: més espai a la pista i millors accessos