Brindis amb glamur
Com fer el millor còctel per començar bé l'any
Javier de las Muelas explica els secrets del kir royal
Javier de las Muelas ja sap què prendrà per saludar el nou any. Un kir royal. El propietari de cocteleries de referència com Dry Martini i Gimlet, amb gorra de Pare Noel inclosa, ens explica com preparar "una cosa meravellosa", en referència a aquest combinat que porta crema de cassis, cava i un glaçó de gel.
"És molt senzill de fer", explica l'expert en combinats imbatibles. Això no vol dir, però, que cal tenir en compte certs detalls. Els explica molt bé en aquest vídeo amb què, a més, ens desitja el millor per al nou any. ¡Salut!
- Partit Popular Toni Nadal, al Congrés del PP: «A Mallorca parlem català, no mallorquí»
- El mapa territorial Enquesta CIS: El PSOE assetja cinc governs autonòmics del PP en l’equador de la legislatura
- Comerç La FNAC d’El Triangle s’acomiada avui amb grans rebaixes
- Segona vida (II) María Vasco, bronze a Sydney"Quan em vaig retirar vaig començar de zero, com un nadó. Em van deixar sola"
- BARCELONEJANT Obre el primer Bikini Lab