Brindis amb glamur
Com fer el millor còctel per començar bé l'any
Javier de las Muelas explica els secrets del kir royal
Javier de las Muelas ja sap què prendrà per saludar el nou any. Un kir royal. El propietari de cocteleries de referència com Dry Martini i Gimlet, amb gorra de Pare Noel inclosa, ens explica com preparar "una cosa meravellosa", en referència a aquest combinat que porta crema de cassis, cava i un glaçó de gel.
"És molt senzill de fer", explica l'expert en combinats imbatibles. Això no vol dir, però, que cal tenir en compte certs detalls. Els explica molt bé en aquest vídeo amb què, a més, ens desitja el millor per al nou any. ¡Salut!
- "Posa’t faldilla i et posaré un 7"
- 5.000 milions d’inversió Espanya proposa Mora la Nova per acollir una de les gigafactories europees d’intel·ligència artificial
- Un astre etern Messi esborra la síndrome de l’impostor a l’Inter Miami
- Exposició Retrobament de Miró i l'Orant a Solsona
- El Barça segella l’acord amb Nico
- EL MERCAT BLANC-I-BLAU L’Espanyol fitxa Kike García, cinquè reforç a cost zero
- ‘overbooking’ a la porteria Ter Stegen s’acosta ara a un perillós dilema
- El primer fitxatge blaugrana "Per fi ha arribat el dia"
- Música urbana Bad Gyal mana el dia inaugural del Share Festival
- POLÈMICA Madrid canvia la llei per donar més control als concerts del Bernabéu