A Cala Montjoi

El Bulli 1846 rep els primers visitants

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

El Bulli 1846 ha obert les portes aquest matí per primera vegada al públic per donar la benvinguda als primers visitants, en una jornada marcada per una enorme expectació.

Després de rebre la visita aquest cap de setmana passat de 600 cuiners i membres del personal que va treballar a El Bulli, que van viatjar expressament per a una visita en primícia des dels seus països d’origen (Guatemala, Mèxic, Bolívia, Veneçuela, Portugal, Itàlia i Bèlgica, entre d’altres), avui s’ha donat el tret de sortida a la temporada 2023, que s’allargarà tres mesos (fins al 16 de setembre).

La resta de l’any reprendrà tots els projectes que porta a terme El Bulli Foundation, entre els quals es troben la Bullipedia i El Bulli DNA.

Per a Ferran Adrià, El Bulli 1846 pretén salvaguardar el llegat d’El Bulli i explicar quins passos i com ho van fer perquè El Bulli fos El Bulli.

Notícies relacionades

«Va implicar una revolució que va canviar el panorama gastronòmic mundial. I la importància del que aquí es va viure rau en el fet que va ser un canvi de paradigma. Fins aquell moment, tota innovació en cuina sortia de França. Amb El Bulli vam obrir un nou camí i ara hi ha cuina creativa en diferents països», explicava Adrià mentre oferia la benvinguda als primers visitants.

«Qui vingui a El Bulli 1846 s’emportarà coneixement però també emoció», ha afegit.