Cita gurmet

Tast a la Rambla, un festival gastro als peus de Colom

  • 25 dels millors bars, pastisseries i restaurants de Barcelona oferiran platillos del 30 de setembre al 3 d’octubre a la rambla de Santa Mònica

fcosculluela34207939 barcelona 09 06 2016 tercera edicion del tast a la160609163937

fcosculluela34207939 barcelona 09 06 2016 tercera edicion del tast a la160609163937 / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Als turistes se’ls fa la boca aigua quan van camí de la Rambla perquè saben que recorreran un dels passejos més bonics del món. Als barcelonins els hauria de passar el mateix, sobretot del 30 de setembre al 3 d’octubre, i no de manera figurada, sinó literalment perquè a l’ombra de l’estàtua de Colom se celebrarà Tast a la Rambla. La trobada, que haurien d’apuntar a les seves agendes tots els gurmets de pro, aplegarà 25 dels millors bars, pastisseries i restaurants de Barcelona, que oferiran una mostra de la seva cuina.

Notícies relacionades

S’espera, com en les sis edicions anteriors, un èxit de públic tan sensacional com les propostes gastronòmiques dels establiments que s’instal·laran a la Rambla de Santa Mònica. Serà fàcil moure’s per allà, però serà difícil escollir: l’espai estarà dividit en quatre àrees: Cuina d’autor, pastisseria, tapes i platillos i cuina tradicional. Els seus platillos no són els únics ganxos de la cita. En aquesta ocasió, el territori convidat serà Saborea Lanzarote, que oferirà productes de l’illa (atenció als seus vinassos nascuts de terres volcàniques).

Per arrodonir l’oferta que tants milers de morros fins atrau cada any, hi ha una sèrie d’activitats agrupades sota el paraigua de l’Aula de Tast, un espai situat al final de la Rambla de Santa Mònica, en substitució del centre Arts Santa Mònica. Serà amb aforament limitat i es mantindrà la distància social. S’hi podrà accedir sense reserva prèvia i l’entrada serà gratuïta.