Llibre de cuina
Karlos Arguiñano recopila més de 600 receptes «per triomfar»
‘Cocina fácil y rico. Más de 600 recetas para triunfar’ reuneix plats tan sorprenents com senzills de preparar i que, a més, «són aptes per a tots els gustos i butxaques»

El cuiner Karlos Arguiñano ha recopilat «més de 600 receptes per triomfar» en un nou receptari que reuneix plats tan sorprenents com senzills de preparar i que, a més, «són aptes per a tots els gustos i butxaques».
El xef més famós de la televisió ha presentat aquest dijous al seu hotel restaurant de Zarautz (Guipúscoa) el seu últim llibre, ‘Cocina fácil y rico. Más de 600 recetas para triunfar', editat per Planeta.
El cuiner desmunta en aquestes pàgines l’excusa de falta de temps per preparar un bon plat. «És veritat que no anem sobrats de temps, però jo crec que amb aquest llibre la gent tindrà un munt d’oportunitats per cuinar plats excel·lents en 40 o 45 minuts. ¡Tampoc és tant!», assegura.
Servir un alvocat cruixent al forn com a entrant o una amanida de llombard, nous i taronja, decantar-te per unes útils tallarines amb formatge i cansalada viada o decantar-te pel revolt de gules i carxofes són algunes de la solucions ràpides i saboroses que proposa Arguiñano en aquest volum, pensat per triomfar, sens dubte, però sobretot per fer la vida més còmoda i agradable.
«La pasta i l’amanida sempre seran menús recurrents, però això no significa que us hàgiu de quedar allà. Cal menjar de tot; com més variat mengem, més ben alimentats estarem: pastes, amanides, sopes, cremes, verdures, llegums, carns, peixos, guisats, postres, fruita... I no us oblideu dels lactis... Com més variat mengem, més forts estarem», adverteix el cuiner.
Karlos Arguiñano aplaudeix la dieta mediterrània, tot i que no tanca portes: «Està clar que la dieta mediterrània és de les millors, però també podem menjar encara millor, per a això estem nosaltres», per proposar receptes aptes per fer a casa.
El cuiner revela, a més, un dels seus trucs per menjar bé i «barat», ja que, segons recalca, el «producte de temporada» és la «clau per no fallar a la cuina gastant menys».
Notícies relacionadesInsisteix que la matèria primera és, sens dubte, l’èxit, de qualsevol plat, ja que «amb un molt bon producte és molt difícil equivocar-se». «Tot és molt senzill de fer. En mitja hora, en 45 minuts, en una hora i mitja, us asseguro que menjareu com Déu», fa broma.
Arguiñano ha revelat també en aquest acte on troba la inspiració: «La trobo en la gana que tinc. ¡No sabeu com m’agrada menjar! Com disfruto comprant, cuinant i, al final, menjant. ¡És una passada!», conclou.
- Bizum Bizum canvia les regles: a partir d'ara aquests enviaments estaran prohibits
- Lleig comiat d’Ancelotti que esquitxa Florentino i el vestidor
- Tribunals Els Mossos que van ajudar a escapar Puigdemont van aparcar el cotxe de la fuga el dia anterior a Arc de Triomf
- Informe d’Acció Catalunya és la segona regió del món que més inversió tecnològica atrau per al sector de la salut
- Interior combatrà el frau en els canvis de sexe en els Bombers
- Enxampen a la C-55 un home de 73 anys que conduïa drogat, sense carnet i amb haixix al cotxe
- Reforma de l’estatut fiscal El Govern espanyol blinda el mandat de García Ortiz i proposa una reforma per atorgar més autonomia al fiscal general
- Automobilisme Barcelona manté el ‘misteri’ de la renovació de la F1
- TELEVISIÓ I MAS ‘Els Òscars’
- Barcelona, protagonista L’estudi de videojocs que porta un Bafta i tres ‘Oscars’