Agafa pa i suca

¿Pizza d’Oreo o Ayuso?

  • A la ‘deep web’ del ‘mainstream’ pizzer s’esdevenen aberracions dignes de ‘L’illa del doctor Moreau’. L’última: una peça en honor a la presidenta de la comunitat de Madrid

¿Pizza d’Oreo o Ayuso?
1
Es llegeix en minuts

La pizza està en ratxa. Ella ha sigut el menjar estrella d’aquesta crisi sanitària, de fet durant el cru confinament han sorgit a Barcelona diverses pizzeries gurmet (Gula Pizza Bar o Traficantes de Harina, per exemple) que semblen haver vingut per quedar-se. Però els millors contes de fades són els que oculten un costat fosc. 

Mentre l’abundància de masses fermentades i ingredients ‘premium’ ens enlluernava, a la ‘deep web’ del ‘mainstream’ pizzer s’esdevenien aberracions dignes de ‘L’illa del doctor Moreau’. Durant les últimes setmanes, hem topat amb dues novetats que, en un món just i assenyat, haurien de provocar atacs de pànic severíssims entre la població. 

Massa VIP

Notícies relacionades

La primera bogeria és la pizza amb Oreo. Se’t dispara la diabetis amb només imaginar-ho. No descarto que la CIA estigui experimentant amb el departament de màrqueting de Telepizza, però el cert és que si el teu fill no en tenia prou d’endrapar una pizza Barbacoa familiar de cop, regada amb un refresc de mig litre, ara pots rematar la criatura introduint-li per la gola una altra pizza hiperensucrada amb mousse de vainilla, trossos de galetes Oreo i manguerades de xocolata blanca. I a menjar sostre. 

No obstant, tot i que l’aquelarre d’Oreo sembli insuperable, el meu desvari favorit d’aquestes últimes setmanes ha tingut lloc a Madrid. Allà, la cadena Pizzart ha creat la pizza Madonna Ayuso en honor a la presidenta de la comunitat. No l’he provat, però fins i tot a llegües del furor de la capital puc olorar el friquisme... I m’agrada. Tant de bo a Catalunya dediquéssim pizzes als nostres líders. Jo em demanaria la pizza Jordi Pujol, amb quatre formatges andorrans, o fins i tot la pizza Carrizosa: una caixa buida.