Agafa pa i suca

Xips amb gust d’unicorn

  • El deliri ‘psicopatater’ s’ha disparat. Les bosses de patates ara tenen gustos que semblen trets del laboratori del doctor Bacteri

Xips amb gust d’unicorn
1
Es llegeix en minuts

Alguna cosa està passant als departaments d’investigació de les grans marques de patates fregides. Invocacions de deïtats paradimensionals, al·lucinacions col·lectives amb gripau comú, experiments mentals encoberts a l’estil MK Ultra, qui sap... En aquests opacs laboratoris de la indústria alimentària, els científics estan celebrant una gresca en la qual no desentonarien Aliester Crowley, Hunter S. Thompson i Rudolf Giuliani disfressats de Village People.

Perquè només en un context d’alteració radical de la consciència podria entendre’s que a la samfaina del meu barri cada vegada em resulti més difícil trobar xips convencionals i, en canvi, no pari d’ensopegar amb bosses de patates amb gustos que semblen trets del laboratori del doctor Bacteri (si el doctor Bacteri mengés per esmorzar cada dia absenta i galetes de marihuana).

Notícies relacionades

Definitivament, el deliri ‘psicopatater’ s’ha disparat i ha arribat a una massa crítica que sembla de conya. Una bacanal sense fre de sabors afegits i pols màgiques. El Tomorrowland dels ‘snacks’.

Trobades en la 3a patata

Patates amb gust de filet amb reducció de Pedro Ximénez. Patates que tenen gust d’ou ferrat. Xips de pernil Enrique Tomás que xiuxiuegen el teu nom de pila cada vegada que t’allunyes del rebost fent un ‘moonwalk’. Hem deixat les nostres estimades patates en mans de tecnologia alienígena i ja és massa tard. El Nadal passat es van creuar diverses línies vermelles: les van ficar en un torró i ningú es va atrevir a qüestionar les implicacions ètiques de l’experiment. Si l’escalada no cessa, és molt possible que en un futur no gaire llunyà alguna marca ens fongui el cervell amb l’aberració definitiva: xips amb gust de patata. ‘Boom’.