
Agafa pa i suca
Xips amb gust d’unicorn
El deliri ‘psicopatater’ s’ha disparat. Les bosses de patates ara tenen gustos que semblen trets del laboratori del doctor Bacteri

Alguna cosa està passant als departaments d’investigació de les grans marques de patates fregides. Invocacions de deïtats paradimensionals, al·lucinacions col·lectives amb gripau comú, experiments mentals encoberts a l’estil MK Ultra, qui sap... En aquests opacs laboratoris de la indústria alimentària, els científics estan celebrant una gresca en la qual no desentonarien Aliester Crowley, Hunter S. Thompson i Rudolf Giuliani disfressats de Village People.
Perquè només en un context d’alteració radical de la consciència podria entendre’s que a la samfaina del meu barri cada vegada em resulti més difícil trobar xips convencionals i, en canvi, no pari d’ensopegar amb bosses de patates amb gustos que semblen trets del laboratori del doctor Bacteri (si el doctor Bacteri mengés per esmorzar cada dia absenta i galetes de marihuana).
Notícies relacionadesDefinitivament, el deliri ‘psicopatater’ s’ha disparat i ha arribat a una massa crítica que sembla de conya. Una bacanal sense fre de sabors afegits i pols màgiques. El Tomorrowland dels ‘snacks’.
Trobades en la 3a patata
Patates amb gust de filet amb reducció de Pedro Ximénez. Patates que tenen gust d’ou ferrat. Xips de pernil Enrique Tomás que xiuxiuegen el teu nom de pila cada vegada que t’allunyes del rebost fent un ‘moonwalk’. Hem deixat les nostres estimades patates en mans de tecnologia alienígena i ja és massa tard. El Nadal passat es van creuar diverses línies vermelles: les van ficar en un torró i ningú es va atrevir a qüestionar les implicacions ètiques de l’experiment. Si l’escalada no cessa, és molt possible que en un futur no gaire llunyà alguna marca ens fongui el cervell amb l’aberració definitiva: xips amb gust de patata. ‘Boom’.
Ja ets usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
- Carrera per la IA «És un perill imprudent»: més de 1.000 personalitats demanen parar la intel·ligència artificial més avançada
- Conseqüències judicials de l’1-O Boye preveu que Puigdemont torni a Catalunya aquest any i descarta que Ponsatí acudeixi al Suprem
- Investigació en marxa Els Mossos tenen imatges dels joves que van fer burla amb cartells de l’Alzheimer de Maragall
- Tu i jo som tres La crítica de Monegal: Tornada televisada de Ponsatí, un assaig per a Waterloo
- Cimera per restriccions d’aigua «Cal omplir piscines per salut»: alcaldes de la regió metropolitana es reivindiquen davant la sequera
- Conflicte a l’est Guerra Rússia-Ucraïna, avui: última hora de la guerra un any després de la invasió de Putin
- Crisi energètica Catalunya | Preu per hores de la tarifa regulada de la llum d’avui dijous, 30 de març
- NEWSLETTER Ponsatí com a experiment
- Conflicte a Barcelona L’antic Pinotxo de la Boqueria es converteix en Mític Bar
- Vivenda Un moment històric per rehabilitar amb els fons Next Generation