LUXE PRÒXIM

Solc: proximitat amb elegància

El restaurant de l'Hotel Majestic serveix plats tradicionals amb productes de proximitat. ¡Té hort propi!

solc

solc / Carlos Garralaga

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

L’elegància del restaurant Solc podria servir com a marc d’una proposta molt però que molt refinada. No en va, ocupa part del primer pis de l’Hotel Majestic (passeig de Gràcia, 68). Però és més pròxima. Poques floritures i molt producte, sempre de proximitat. Siguin les verdures i hortalisses de l’hort propi que té al Maresme, el peix de la llotja del port de Barcelona o les carns de productors locals. El xef Luis Llamas, que ha treballat a les cuines de Roca Bar (en el 'lobby' de l’Hotel Omm) i de Nerúa (al museu Guggenheim de Bilbao, amb una estrella Michelin), es llueix amb una carta que canvia constantment, atempta a la temporalitat dels productes i al receptari català.

Solc

Passeig de Gràcia, 68 (primer pis de l’Hotel Majestic)Telèfon: 93.488.17.17Preu mitjà sense vi: 50 €

La visita no defrauda, començant per l’escenari: la sala és senyorial com ella sola i la terrassa coberta, banyada de llum natural, fa agradable qualsevol àpat. Però la gastronomia mana, i per la taula desfilen plats excel·lents com els pèsols del Maresme amb mongeta perona a la bilbaina i morralets de platja, el mar i muntanya que conformen l’escamarlà i les aletes de pollastre de corral amb brou de tots dos, i el lletó cuit a baixa temperatura i acompanyat de pastanagues rostides, puré de pastanaga i un aconseguit plàstic de patata. 

Menú de migdia de 25 euros

Notícies relacionades

Per a qui tingui pressa, ofereixen un menú de migdia de dimarts a dissabtes per 25 euros (amb primer, segon i postres, sense begudes). Per a qui tingui temps, un menú degustació amb set plats per 55 euros; amb el maridatge costa 34 més, però val la pena perquè el celler és del més interessant i viu perquè, com els plats, també van entrant i sortint de la carta.

 

Temes:

Restaurants