Sancions

Castelldefels multarà amb fins a 600 euros els veïns que tirin mobles de forma incorrecta

Castelldefels multarà amb fins a 600 euros els veïns que tirin mobles de forma incorrecta

Ayuntamiento de Castelldefels

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Local de Castelldefels (Baix Llobregat) sancionarà a partir d’ara qualsevol abocament incorrecte a la via pública amb multes que poden arribar fins als 600 euros. Entre altres qüestions, això inclou no tirar els mobles i altres trastos vells al carrer el dia assignat segons la zona de la ciutat.

D’aquesta manera, des del govern municipal recorden que com a màxim es poden dipositar tres peces (mobles/trastos vells) i/o quatre metres cúbics de restes de jardineria, «per no col·lapsar el servei i poder fer la recollida a tots els veïns de la zona assignada».

A més, s’han de dipositar els residus a la porta del domicili, no al costat dels contenidors, ja que «això produeix problemes en el procés de buidatge» i l’horari per dipositar-los és entre les 21 i les 23 hores.

«Amb l’objectiu de millorar la neteja i l’estat dels carrers de Castelldefels, s’està portant a terme un pla de xoc en el qual s’han creat nous serveis i s’han ampliat els equips de neteja perquè puguem disfrutar d’un espai públic més net», asseveren des de l’ajuntament castelldefelense.

Notícies relacionades

En el pla de xoc, activat a principis del mes de juliol, s’ha incorporat el servei nocturn de neteja amb aigua a pressió dels carrers del municipi, de dimecres a dilluns, «per minimitzar les molèsties a la ciutadania i per facilitar la neteja en l’equip», diuen des del consistori.

Llegeix totes les notícies de Castelldefels a EL PERIÓDICO Castelldefels