En un supermercat

Els Mossos i la policia local de Castelldefels detenen dos homes que carregaven 44 quilograms d’haixix en un cotxe

Els Mossos i la policia local de Castelldefels detenen dos homes que carregaven 44 quilograms d’haixix en un cotxe
1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos de Gavà i Castelldefels, conjuntament amb la policia local de Castelldefels, han detingut dos homes de 29 i 34 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. Els fets van passar el 5 de maig a les 19.00 hores, quan agents de paisà van detectar una furgoneta sospitosa en un pàrquing a l’aire lliure d’un supermercat de Castelldefels.

Van establir una vigilància discreta i minuts després un cotxe va arribar i va estacionar al seu costat. Dos homes van extreure de la furgoneta dues bosses de grans dimensions i les van deixar al maleter del turisme. Els policies hi van intervenir i van identificar aquests individus. Les bosses contenien 44 quilograms d’haixix amb un valor estimat de 90.000 euros en el mercat il·lícit.

Segons la policia, les primeres sospites les va aixecar un home que era a l’interior d’una furgoneta i que controlava constantment l’accés dels vehicles que entraven i sortien de l’aparcament del supermercat mentre parlava per telèfon.

Un binomi mixt format per un agent dels Mossos i un de la policia local de Castelldefels va establir una vigilància discreta d’aquest vehicle i poc després va comprovar com va arribar un altre turisme que es va estacionar al costat seu.

Els conductors dels dos vehicles van baixar i van obrir els maleters. Van extreure de la furgoneta dues bosses de grans dimensions i les van deixar al maleter del cotxe. I va ser en aquest moment que els agents van decidir intervenir-hi.

Notícies relacionades

La policia va identificar els individus i va analitzar les bosses, que contenien 440 peces d’haixix amb un pes de 44 quilograms. La droga intervinguda tindria un valor estimat aproximat de 90.000 euros en el mercat il·lícit.

Els dos sospitosos van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. Ja tenien antecedents policials previs, van passar a disposició judicial diumenge i van quedar en llibertat amb càrrecs.