Educació

Cambray anuncia una nova baixada de ràtios a les escoles de Castelldefels

  • El conseller d’Educació de la Generalitat va protagonitzar dimecres passat, 18 de gener, una visita institucional al municipi

Cambray anuncia una nova baixada de ràtios a les escoles de Castelldefels

ACN / BLANCA BLAY

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Josep González-Cambray, va protagonitzar dimecres passat 18 de gener una visita institucional a Castelldefels (Baix Llobregat).

Després de la visita, des de l’Ajuntament de Castelldefels van explicar que el conseller es va comprometre a «mantenir la totalitat dels grups classe existents en aquests moments a la ciutat». En la trobada, assenyalen des del consistori que també es va parlar de la recent incorporació de 23 docents als centres educatius a Castelldefels –deu en escoles i tretze en instituts–.

En la visita, afegeixen des de l’Ajuntament, González-Cambray va anunciar una «nova baixada de ràtios a les escoles de Castelldefels» de cara al curs escolar 2023-24. De manera que es passi a tenir un màxim de 19 alumnes per aula a I3.

Des del consistori baixllobregatí recorden que aquest curs 2022-23 ha continuat amb la baixada generalitzada de ràtios, l’ampliació de dos grups en l’oferta d’I3, la gratuïtat de la quota d’escolarització en I2 i «altres mesures per afavorir l’equitat escolar».

Notícies relacionades

El primer tinent d’alcaldia i regidor d’Educació, Jordi Maresma (ERC), va expressar que estaven «molt satisfets per l’anunci fet pel conseller d’una nova baixada de ràtio a les nostres escoles per al pròxim curs escolar, a 19 alumnes per aula a I3, i el manteniment de tots els grups classe».

Llegeix totes les notícies de Castelldefels a EL PERIÓDICO Castelldefels