Rodalies

Adif licita per 10,1 milions l’adaptació de la senyalització i telecomunicacions de l’estació de Castelldefels

  • L’entitat informa que aquesta partida se suma a una altra de 23 milions amb la qual es remodelarà l’esquema de vies d’aquesta estació

Adif licita per 10,1 milions l’adaptació de la senyalització i telecomunicacions de l’estació de Castelldefels

Albert Bertrán

1
Es llegeix en minuts
EFE

Adif ha tret a licitació per 10,1 milions d’euros l’adaptació de les instal·lacions de senyalització i telecomunicacions de l’estació de Castelldefels (Baix Llobregat) al nou esquema de vies que començarà a funcionar en els pròxims anys.

En un comunicat, Adif ha informat que aquesta partida se suma a una altra de 23 milions d’euros, en fase d’adjudicació, amb la qual es remodelarà l’esquema de vies d’aquesta estació.

La reestructuració de l’actual esquema de vies i andanes de l’estació separarà els trànsits de Rodalies de les circulacions passants de mitjana i llarga distància, a fi d’evitar eventuals interferències entre elles, explica Adif.

Així, les vies 1 i 6 es destinaran a circulacions de trens passants, tinguin o no parada comercial a l’estació, mentre que a les dues vies centrals, la 2 i la 4, estacionaran els trens que tinguin origen o destí a l’estació.

Notícies relacionades

La via 3, així mateix, es destinarà a l’estacionament de maquinària de manteniment i la càrrega i descàrrega de materials.

Llegeix totes les notícies de Castelldefels a EL PERIÓDICO Castelldefels