ENTREVISTA AL DOCTOR JORDI CATALÁ MARCH, DIRECTOR GENERAL D’INSTITUTS GUIRADO

«Som pioners en tecnologies d’exposició mínima de radiació en les nostres proves»

A Instituts Guirado són metges radiòlegs amb 40 anys d’experiència. El seu objectiu és donar un diagnòstic precís, ràpid i de confiança, donant la mateixa importància a la comunicació amb els metges especialistes que al tracte personalitzat i sensible a cada circumstància dels seus pacients. Instituts Guirado està present als centres de Viladecans, el Masnou, Lleida, Banyoles i alguns a Barcelona, amb previsió d’obertura de més durant els pròxims mesos. Parlem amb el Dr. Jordi Catalá March, director general d’Instituts Guirado.

«Som pioners en tecnologies d’exposició mínima de radiació en les nostres proves»
1
Es llegeix en minuts
  • ¿No serveix de res l’última tecnologia sense un gran personal? 

Apostem per l’equilibri entre tecnologia i un equip mèdic molt especialitzat amb professionals referents al nostre país i al món. Tenim un nou local de 1500 m² al carrer Muntaner 531 de Barcelona, amb les tecnologies més innovadores del mercat com la nostra Ressonància Magnètica 3 Tesles, a més som pioners a incorporar intel·ligència artificial i ‘deep learning’ per treure més rendiment a les imatges, millorar el diagnòstic precoç de tumors, mapar el cartílag articular, volumetria cerebral, qualitat de l’estructura de les trabècules òssies... per oferir més opcions de tractament personalitzat. Volem quantificar, per a cada pacient, el seu procés patològic per mesurar el seu grau o estadi, així cada especialista podrà tractar-lo de manera adequada. 

  • ¿Quins serveis ofereixen?

Notícies relacionades

Realitzem tota mena de proves que van informades per radiòlegs especialistes. Hem sigut referència europea durant molts anys en el diagnòstic per imatge en otorrinolaringologia, però també comptem amb la confiança dels especialistes més importants en especialitats, com neuròlegs, oftalmòlegs, pneumòlegs, pediatria, traumatòlegs... amb especial atenció als estudis personalitzats per a esportistes. Hem posat en marxa una unitat de diagnòstic de prevenció i control per a la dona, també en el diagnòstic d’imatge molecular radiològica en oncologia; i comptem amb una àrea dental per realitzar totes les proves amb maquinària especifica.

  • I una atenció personalitzada, ¿veritat? 

Cada pacient és únic. Considerem que un tracte personal i unes instal·lacions confortables minimitzen l’estrès que suposa realitzar-se un diagnòstic i aconseguir que sigui ràpid i fiable. Les nostres agendes són àgils i obertes a emergències. Entrega ràpida dels resultats, o en el moment si és necessari. Treballem a nivell privat i col·laborem amb la majoria de mútues. Davant la demanda de proves i temps d’espera massa llargs a la Seguretat Social, hem creat tarifes especials i ajustades a cada cas, i tarifes especials per a jubilats i nens.