CENTRE DE LA DOCTORA JANE CHEN

«Barcelona: la punció seca per al tractament eficaç del dolor en afectats per fibromialgia»

El dolor representa la màxima expressió del cos quan existeix un problema, i sempre hi ha una raó i un motiu pel qual apareix.

«Barcelona: la punció seca per al tractament eficaç del dolor en afectats per fibromialgia»
1
Es llegeix en minuts

La medicina occidental ha aconseguit importants avenços amb l’administració de fàrmacs gràcies als descobriments científics en química i bioquímica fets a partir de finals del segle XIX, però no és l’únic camí.

Diferents camins, una sola finalitat: eliminar el dolor

Diferents camins, una sola finalitat: eliminar el dolorLa medicina oriental ens proposa l’acupuntura i la punció seca, que treballen de manera holística, és a dir, observant tot el cos en conjunt i localitzant l’origen del dolor. L’important èxit de l’acupuntura, la moxibustió i, en especial, la punció seca en el tractament del dolor prové de l’estimulació de determinats punts del sistema nerviós per a la secreció de neuropèptids, els quals activen mecanismes del mateix cos per a l’eliminació del dolor.

Una de les màximes exponents de la utilització d’aquest tipus de tècniques per al tractament del dolor és la Dra. Jane Chen, una prestigiosa metge xinesa, col·legiada de l’Associació Professional de Metges de la Xina, amb més de 30 anys d’experiència en hospitals públics de Qingdao i Beijing, i especialista en punció seca, acupuntura i fitoteràpia.

I és que la Dra. Jane Chen és una de les pioneres de la nova tècnica de la punció seca, apareguda a la Xina, i amb la que ha desenvolupat amb èxit importants tractaments per a la reducció del dolor en pacients de fibromiàlgia, dolor cervical, lumbàlgia, ciàtica i dolors musculars i articulars, així com tractaments per a la recuperació de la mobilitat en pacients afectats per accident cerebrovascular o ictus.

Notícies relacionades

Alhora, l’acupuntura i la teràpia amb agulla seca poden regular el desequilibri dels nervis simpàtic i parasimpàtic del cos humà, millorar la circulació sanguínia del cervell per tractar l’insomni, la depressió i els efectes de la menopausa.

Salut i estètica

Salut i estèticaLes arrugues facials són un desequilibri de forces dinàmiques i estàtiques de la cara. El nervi facial es comprimeix i provoca trastorns de la microcirculació facial. Per aquesta raó, la Dra. Jane Chen ha aplicat la punció seca i l’acupuntura en l’àmbit de l’estètica i la bellesa amb sorprenents resultats: eliminació d’arrugues facials sense bòtox, eliminació de papada 

UN BEST SELLER DE SALUT I BELLESA PER A TOTES LES DONES