Luis de Andrés. GERENT DE THAI SPA MASSAGE BARCELONA

«Thai Spa Massage Barcelona. Un racó de Tailàndia en ple centre de Barcelona»

Perfilat com un petit racó de Tailàndia en ple centre de Barcelona, Thai Spa Massage acosta la cultura i els tractaments corporals, facials i massatges tailandesos a la capital catalana, des de les seves instal·lacions al passeig de Gràcia, núm. 100.

  • «L’objectiu és que els nostres clients, visquin l’experiència com si estiguessin a Tailàndia, però sense la necessitat de viatjar fins allà».

  • «En uns mesos obrirem un segon Thai Spa Massage Barcelona a l’interior d’Alura, el primer centre urbà de Barcelona especialitzat exclusivament en serveis de bellesa i benestar d’alta qualitat».

«Thai Spa Massage Barcelona. Un racó de Tailàndia en ple centre de Barcelona»
3
Es llegeix en minuts

¿En què s’han inspirat per crear aquest spa urbà?

Per dissenyar les cabines de massatges, ens hem inspirat en la tradició mil·lenària tailandesa, important les lliteres de Tailàndia; tots els massatges i tractaments els realitzen terapeutes d’origen tailandès amb una formació completa i especialitzada i una àmplia trajectòria i experiència professional en els millors spas d’Àsia i altres parts del món. Per a la decoració d’aquest centre, hem fusionat el modernisme de Barcelona amb la cultura tailandesa. «L’objectiu és que els nostres clients, visquin l’experiència com si estiguessin a Tailàndia, però sense la necessitat de viatjar fins allà».

 

Un centre de massatges del sud-est asiàtic al centre de Barcelona... 

Sí. Sempre m’ha agradat la cultura i tradició tailandeses, així com els seus massatges i tractaments, i he visitat aquest país en diverses ocasions. Va sorgir l’oportunitat de crear aquest centre en ple passeig de Gràcia, així que vaig pensar que seria una bona oportunitat per donar a conèixer els barcelonins i els turistes que visiten la nostra ciutat, els avantatges i els beneficis dels massatges tailandesos podent disfrutar-los sense sortir de Barcelona.

 

¿Quins beneficis té el massatge Thai sobre altres tipus de massatges?

L’art del Nuad Thai, o el que ve a ser el massatge tailandès, es practica al llunyà Orient des de fa més de 2.500 anys i ho consideren una teràpia mèdica que va molt més enllà d’estirar músculs o alleujar tensions; també diuen que desbloqueja els fluxos vitals i equilibra les energies del cos. És un dels pilars de la medicina tradicional Thai, que va saltar a occident per tornar al cos la seva harmonia, recuperar l’energia i descarregar les tensions. En definitiva, utilitzar la saviesa oriental per suportar l’estrès d’occident. No és gaire conegut que el massatge Thai es va declarar, el desembre del 2019, Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

 ¿Com els ha afectat la pandèmia i les restriccions?

Com a tots els negocis, aquesta pandèmia ens ha afectat bastant, perquè una part de la nostra clientela era estrangera, però ens hem centrat en els nostres clients fixos locals i estem aconseguint mantenir-nos, que no és poc. Respecte a les restriccions actuals, al realitzar els tractaments en sales individuals o de parella i complir totes les mesures higièniques necessàries, fins i tot ara que han decretat el tancament de pràcticament tots els comerços els caps de setmana, a nosaltres, com a tots els centres d’estètica, ens han permès mantenir-nos oberts, per la qual cosa podem continuar amb el nostre horari habitual de dilluns a diumenge, sempre amb cita prèvia.

 

¿Quins tractaments ofereixen?

Principalment oferim massatges tailandesos i balinesos, tot i que també oferim tractaments corporals d’exfoliació Body Scrub, d’hidratació Body Wrap, així com tractaments facials i combinacions de tractaments corporals amb massatges.

¿Quines són les claus d’un bon massatge tailandès?

El massatge tailandès es basa en estirar totes les parts del cos, per a la qual cosa la terapeuta utilitza les mans, els colzes, els avantbraços, les cames i fins i tot els peus. La clau per a un bon massatge tailandès, d’una banda, és que la terapeuta tingui tots els coneixements i experiència necessaris per poder executar-lo correctament, i, d’altra banda, que les instal·lacions on es fa el massatge siguin les adequades.

Un massatge és sempre una bona idea per a un regal, ¿veritat?

Efectivament. I a Thai Spa Massage disposem de targetes o caixes regal, que poden comprar ‘online’, i perquè un no s’hagi de desplaçar, les enviem per missatger a qualsevol part de Barcelona. Un massatge o tractament corporal és una experiència molt gratificant, i les persones que el reben en queden supercontentes.

Una altra molt bona opció que oferim, en aquest cas, gràcies a l’acord amb el restaurant tailandès per excel·lència de Barcelona, Thai Barcelona Royal Cuisine, ubicat a 10 minuts del nostre spa, és el que denominem Experiència a Tailàndia. Aquest pack combina un sopar o dinar al restaurant tailandès amb un massatge en parella a Thai Spa Massage. La proposta atén la filosofia amb què vam obrir el nostre primer centre de massatges tailandesos: oferir l’experiència de passar «un dia a Tailàndia, sense haver de sortir de Barcelona» en aquest cas, disfrutant tant de la gastronomia tailandesa, com dels seus massatges o tractaments corporals mil·lenaris.

 

Parles del vostre primer centre... ¿Tenen previst obrir-ne algun altre?

Sí, en uns mesos obrirem un segon Thai Spa Massage Barcelona a l’interior d’Alura, el primer centre urbà de Barcelona especialitzat exclusivament en serveis de bellesa i benestar d’alta qualitat, ubicat a l’av. Diagonal 609-615, on compartirem l’espai amb una selecció de 14 negocis més de primer nivell. 

Notícies relacionades

www.tahispamassage.espasseig de Gràcia, 100, 1r 1a