NOVETAT

Vichy Catalan Corporation celebra el 140è aniversari amb el llançament d’Oasis Thermal Care

Vichy Catalan, líder i marca de referència en el sector de les aigües carbòniques, en el marc de celebració dels 140 anys d’història, ha llançat al mercat una nova gamma de productes per a la cura personal

Vichy Catalan Corporation celebra el 140è aniversari amb el llançament d’Oasis Thermal Care
1
Es llegeix en minuts

Va ser l’any 1881 quan el doctor Furest va descobrir a Caldes de Malavella l’extraordinària composició en minerals i els seus múltiples beneficis per a la salut de l’aigua que brollava de forma espontània del brollador Vichy Catalan, amb el seu propi gas carbònic i una temperatura de 60°. Coincidint amb l’efemèride, Vichy Catalan innova per primera vegada en un segment de mercat totalment diferent, ja que la nova gamma té ús tòpic.

Notícies relacionades

Fruit de la recerca del departament d’R+D i del treball conjunt amb laboratoris de reconegut prestigi, Vichy Catalan Corporation ha desenvolupat 6 productes per al llançament de la nova gamma.

  • Gel de bany Oasis Thermal Care: gràcies a la seva composició en minerals, facilita la higiene diària de tota mena de pells. En cada aplicació, els minerals són absorbits pel derma i amb l’ús continuat s’aconsegueix que estigui neta, suau i hidratada.

  • Xampú Oasis Thermal Care: la rica composició en minerals de l’aigua termal Vichy Catalan el converteix en el xampú recomanat per a cuirs cabelluts sensibles, ja que no irrita i aporta sensació de frescor.

  • Llet corporal Oasis Thermal Care: els beneficis dels minerals de l’aigua termal Vichy Catalan, que són absorbits per la pell, redunden en una pell més hidratada i amb més elasticitat.

  • Crema facial Oasi Thermal Care: indicada per a tota mena de pells, té un alt poder regeneratiu i d’hidratació, amb una textura sedosa, que aporta a la pell un to homogeni i lluminós.

  • Aigua termal Oasis Thermal Care: l’essència termal de l’aigua Vichy Catalan en el seu estat més genuí, per aplicar a la pell de la cara i obtenir resultats d’alta eficàcia. Alleujament de la pell després de l’exposició solar, afaitada i irritacions cutànies.

  • Gel Hidroalcohòlic Oasis Thermal Care: en línia amb les necessitats actuals, conté un 70% d’alcohol, que garanteix la desinfecció total contra virus i bacteris. La seva fórmula inclou àloe vera i glicerina; cosa que fa que s’aconsegueixi una ràpida absorció.

Per a més informació entreu a latiendavichy.com