Celebració

El millor regal per al Dia de la Mare més especial

La firma de moda eseOese ofereix una àmplia selecció en accessoris, 'gadgets' i complements

MartiDerm proporciona bellesa i cures amb la nova versió de les ampolles Photo-Age HA+

madre

madre

3
Es llegeix en minuts

El primer diumenge de maig és a la cantonada i amb aquest, la celebració del Dia de la Mare. Una data assenyalada que aquest any celebrarem separats però amb més ganes que mai. A falta d’abraçades i àpats en família, cal pensar en detalls especials per dir-li com l'estimem: es multiplicaran les videotrucades, els brindis en la distància i els missatges plens d’afecte. Però si vols sorprendre-la de veritat, envia-li a casa un regal que segur que no s’espera. Pren nota d’aquesta selecció d’idees per regalar que podràs adquirir sense moure’t de casa.

Moda i complements eseOese

Moda i complements eseOeseHi ha tantes històries com mares al món: les que viuen separades dels seus fills i parlen per videotrucada, les que conviuen amb els seus fills petits o adolescents (fent alhora de mares, mestres, psicòlogues, amigues...) o les que, mogudes per les circumstàncies, comparteixen sostre amb les seves mares grans.

Sigui quin sigui el cas de cada un, tots tenim ganes de fer arribar un missatge a les nostres mares. I l’empresa de moda eseOese ens ho posa molt fàcil perquè ens dona la possibilitat d’incloure una postal dedicada en totes les comandes, de forma totalment gratuïta.

Tots els clients que facin una comanda per enviar a la seva mare poden seleccionar una de les tres postals que han dissenyat especialment per a aquest dia i afegir-hi un missatge personalitzat. L’equip d’eseOese ‘online’ s’encarrega d’escriure-ho al dors de la postal, gratis en totes les comandes, amb regal inclòs.

A eseOese trobaràs un regal perfecte per a la teva mare, perquè tenen una àmplia selecció de moda, accessoris i ‘gadgets’ per a mames. Històricament ¡és la firma amb la qual mares i filles comparteixen armari!

Accessoris: especial Dia de la Mare 

Entre la col·lecció d’accessoris destaquen fulards de lli o cotó, amb brodats i estampats en colors ‘soft’. Les arracades i els collarets, amb la nova línia de plata banyada en or de 24k. És una formidable elecció per dir: mare, t'estimo.

Una altra opció d’encert segur és la icònica (i nouvinguda) col·lecció d’espardenyes, ’made in Spain’, amb sola de ràfia. Amb diversos models per elegir, són un dels èxits de la firma de cada estiu.

https://www.eseoese.com/seleccion-regalos-para-ella

WeCare: la col·lecció sostenible 

Bruses, cardigans, bosses... Les peces i accessoris amb etiqueta WeCare suposen ja el 20% del total de la col·lecció. Estan elaborats amb matèries primeres com cotó orgànic, polièster reciclat o viscosa amb certificació FSC que garanteix el respecte pel medi ambient.

https://www.eseoese.com/las-materias-eseoese

Les mascaretes de protecció

¡Són el millor regal per a aquesta època! Nouvingudes, acabades de confeccionar localment i amb més de deu models per escollir. Estan formades per tres capes i són hidròfugues i rentables a 60º. Resisteixen fins a 30 rentats amb les seves propietats hidròfugues intactes. PVP: 9.90 €.

 https://www.eseoese.com/mascarillas-de-proteccion

UN ELIXIR DE BELLESA: LES AMPOLLES DE MARTIDERM

UN ELIXIR DE BELLESA: LES AMPOLLES DE MARTIDERM

¡No hi ha res com veure’ns guapes i amb bona cara per sentir-nos millor! I això serà el que li oferiràs a la teva mare si li regales aquestes ampolles de la firma MartiDerm: 30 petites dosis de bellesa i cures.

Photo-Age HA+ és la nova versió superhidratant de les ampolles Photo-Age. ¡I si són el núm. 1 en la seva categoria i se’n venen 20.000 unitats al dia, per alguna cosa deu ser!

Amb un 15% de vitamina C-Tech (amb efecte antioxidant, il·luminador, activadora de la síntesi de col·lagen, despigmentant i il·luminadora), un 3% de Proteum 89+, àcid hialurònic de baix pes molecular 8 (que proporciona hidratació visible immediata i de llarga durada), Antiradical Complex i Repair Complex, aconsegueix prevenir i reduir els signes del fotoenvelliment com línies d’expressió, arrugues, taques i pèrdua de fermesa, protegint, a més, la pell de les agressions diàries.

Aquesta nova fórmula, de ràpida absorció, amb una textura lleugera sense efecte enganxós, és apta per a tota mena de pells i té una agradable aroma amb notes de cassís, gerd, bergamota, gessamí, peònia, vainilla i pàtxuli. ¡Un regal que l’encantarà!

Marca de referència

MartiDerm, laboratori fundat el 1952, és una marca de referència espanyola en el sector de la dermocosmètica que destaca pel seu rigor, innovació, transparència i efectivitat dels seus productes.

Notícies relacionades

L’excel·lència de la seva fórmula revela una renovada aliança dermocosmètica en forma bifàsica que s’amalgama abans de l’ús només agitar-la, garantint la millor acció sinèrgica que aconsegueix protegir de la pol·lució, evitar la síntesi d’àcid hialurònic, reafirmar, acció antiedat, hidratar profundament i il·luminar.

https://www.martiderm.es/