SANTA MARTA

Unes altres minivacances

L'Hotel Santa Marta, a Lloret de Mar, proposa una escapada 'detox' per fer front al trastorn postvacances

web

web / O. RODBAG

2
Es llegeix en minuts
ALBERTO GONZÁLEZ / Barcelona

L’arribada del setembre es tradueix, per a la majoria dels espanyols, en la tornada a la feina i les responsabilitats laborals. Després del temps de descans, el retorn a l’entorn laboral es converteix per a molts en una situació negativa i difícil de gestionar que, en ocasions, desemboca en el conegut trastorn postvacances, els símptomes més habituals del qual són l’apatia, el cansament, la falta d’energia, la dificultat per concentrar-se, els trastorns del son, el nerviosisme, l’estrès i, fins i tot, la tristesa. I a més, no és que es produeixi en casos excepcionals: segons una enquesta realitzada per Lee Hecht Harrison (divisió del Grup Adecco) a 1.000 treballadors, 4 de cada 10 espanyols el patiran al reincorporar-se a la feina després de l’estiu.

Segons els experts, el trastorn postvacances es pot prevenir en la majoria dels casos reprenent l’horari de son habitual uns dies abans, no tornant del lloc de vacances el dia anterior al començament de la feina o dividint els dies de vacances per no acumular llargs períodes vacacionals. Si ja es pateix el trastorn, es pot combatre aixecant-se una mica més aviat de l’habitual, reprenent la feina de forma gradual, fent activitats saludables i adoptant una actitud positiva. També ens ajudarà a planificar alguna petita escapada durant aquestes primeres setmanes, de manera que mantinguem certa il·lusió i la reincorporació sigui més progressiva.

Notícies relacionades

En aquest sentit,l’Hotel Santa Marta –referent d’excel·lència i luxe davant l’espectacular cala de Santa Cristina, a Lloret de Mar– proposa organitzar un cap de setmana ‘detox’ per començar el curs amb les piles posades. L’Escapada Spa (nom que rep el paquet) inclou dos sucs ‘detox’ purificants, dos tractaments Ayurveda Experience d’una hora i 'late checkout' en una habitació amb vista al bosc o al mar. Per prendre-s’ho amb tota la calma del món.

A més inclou l’accés lliure al’spa, un espai perfectament integrat a l’entorn natural i orientat al mar, que ofereix un recorregut relaxant pel seu circuit d’aigües: jacuzzi amb llit subaquàtic, piscina d’aigua freda, sauna i bany turc. Com a extres, es poden contractar altres serveis de la seva àmplia carta de tractaments i massatges personalitzats. Compta amb quatre cabines –quatre universos– on sota la prestigiosa marca Alquímia i la seva línia exclusiva de productes, s’arriba a un profund benestar de cos i ment, que amb una mica de sort ens servirà perquè aquestes primeres setmanes de readaptació semblin molt més lleugeres.

Temes:

Hotels