La Copa del Rei de bàsquet

Juan Carlos Navarro: «Un equip gran s’ha d’aixecar»

El responsable esportiu del Barça assegura que la directiva és al costat de l’equip i de Jasikevicius en els mitjans del club

Juan Carlos Navarro: «Un equip gran s’ha d’aixecar»

FCB

1
Es llegeix en minuts

El director esportiu del Barça de bàsquet, Juan Carlos Navarro, va utilitzar els mitjans del club per donar la seva valoració sobre la dura eliminació de l’equip blaugrana a la Copa del Rei. «Un equip gran s’ha d’aixecar», va afirmar Navarro aquest dissabte després que el conjunt blaugrana caigués dijous als quarts de final davant l’Unicaja (87-89).

«Estem tristos, com és normal. Anar-se’n de la Copa el primer dia sempre costa. Però ens queden dos reptes importants, les dues competicions més grans de la temporada (Lliga Endesa i Eurolliga). I hem d’aixecar-nos com sigui i continuar», va declarar davant Barça TV, el mitjà que sol utilitzar Navarro quan intenta llançar algun missatge. L’exjugador blaugrana, molt reticent a sotmetre’s a preguntes dels mitjans, amb prou feines ha realitzat alguna roda de premsa o entrevista des que va assumir el càrrec el 2021.

Notícies relacionades

Navarro entén «els dubtes de tot el món» respecte a un equip que no acaba de confirmar les expectatives que s’hi han dipositat des que Sarunas Jasikevicius s’asseu a la banqueta, però va voler donar el seu suport tant a l’equip com al preparador lituà. «Confiem en els jugadors i l’entrenador. Tenim un equip molt bo que ara està baix d’ànims», va indicar el responsable esportiu de la secció blaugrana, sortint al pas també dels rumors sobre la possible sortida de Jasikevicius quan acabi el seu contracte el pròxim 30 de juny i el seu relleu a la banqueta per Xavi Pascual, actual tècnic del Zenith Sant Petersburg, i que apareix en la majoria de travesses.