BÀSQUET

Copa del Rei de bàsquet 2023: Horaris, equips participants i on es pot veure per la televisió

Badalona ja respira l’ambient de la Copa del Rei de Bàsquet amb zones dissenyades especialment per als aficionats desplaçats a la ciutat

Copa del Rei de bàsquet 2023: Horaris, equips participants i on es pot veure per la televisió

Quique García / Efe

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Badalona ja està preparada per allotjar l’edició de la Copa del Rei de bàsquet d’aquest any. Amb el Pavelló Olímpic de Badalona com a eix central de la competició i una ‘Fan Zone’ de 15.000 metres quadrats, s’espera que l’experiència de la competició sigui única i inigualable per als aficionats desplaçats. Són vuit els equips que lluitaran en els pròxims dies per alçar el trofeu: Reial Madrid, València Bàsquet, Barça, Unicaja, Lenovo Tenerife, Gran Canària, Joventut de Badalona i Cazoo Baskonia. Aquests equips representen els set millors de la classificació fins a la jornada 17 junt amb l’equip amfitrió.

Quarts de final

1) El primer encreuament de quarts de final enfrontarà el Reial Madrid i el València Bàsquet. Aquest partit donarà lloc a la inauguració de la Copa del Rei 2023 al Pavelló Olímpic de Badalona amb el Joventut com a amfitrió d’aquesta edició. El partit es disputarà dijous vinent 16 de febrer a les 18.30 h i es podrà veure en directe a través de Movistar+.

2) El segon encreuament de quarts de final el protagonitzaran el Barça i l’Unicaja. El FC Barcelona és el vigent campió de la competició després d’imposar-se al Reial Madrid a la final de l’edició passada. El guanyador d’aquest encreuament s’enfrontarà en semifinals al vencedor del partit entre el Reial Madrid i el València Bàsquet, per la qual cosa ja es descarta l’opció d’un hipotètic Clàssic a la final. El partit entre el Barça i l’Unicaja es disputarà dijous vinent 16 de febrer a les 21.30 h al Pavelló Olímpic i es podrà veure en directe a través de Movistar+.

3) El Lenovo Tenerife i el Gran Canària s’enfrontaran en el tercer partit de quarts de final. Aquest serà el primer dels dos encreuaments de quarts que es disputarà divendres 17 de febrer, el duel canari es jugarà a les 18.30 h al Pabelló Olímpic i es podrà veure en directe a través de Movistar+.

4) L’últim encreuament de quarts el jugaran l’amfitrió de la competició (Joventut de Badalona) i el Cazoo Baskonia. El guanyador d’aquest partit s’enfrontarà en semifinals al vencedor del duel entre el Lenovo Tenerife i el Gran Canària. D’aquesta manera, aquest partit tancarà els quarts de final divendres vinent 17 de febrer a les 21.30 h al Pavelló Olímpic i es podrà veure en directe a través de Movistar+.

Semifinals

La primera semifinal del torneig la jugaran el guanyador de l’encreuament entre el Reial Madrid i el València Bàsquet davant el guanyador del partit del Barça-Unicaja. D’aquesta manera, ji pot haver un hipotètic Clàssic en la primera semifinal de la Copa del Rei 2023, que es disputarà dissabte vinent 18 a les 18.30 h al Pavelló Olímpic. El partit es podrà veure en directe a través de Movistar+.

Notícies relacionades

Per l’altre costat de l’equip, la segona semifinal la disputaran els guanyadors dels encreuaments Lenovo Tenerife - Gran Canària i Joventut Badalona - Cazoo Baskonia. La segona semifinal es jugarà dissabte vinent 18 a les 21.30 h al Pavelló Olímpic i es podrà veure en directe a través de Movistar+.

Final

La final de la Copa del Rei 2023 decidirà quin és l’equip campió de l’edició d’aquest any. Les aspiracions de tots els equips per arribar a aquest moment són màximes. Només hi ha una cosa segura: No hi ha possibilitat que la final sigui un Clàssic, a diferència de l’edició passada. La final es disputarà diumenge vinent 19 a les 19.00 h al Pavelló Olímpic de Badalona i es podrà veure en directe a través de Movistar+.