Bàsquet

Mirotic, sobre la seva recuperació: «Dins del que hi ha, estic bé»

L’estrella blaugrana no vol posar terminis a la seva tornada en la presentació de la nova samarreta del bàsquet

Mirotic, sobre la seva recuperació: «Dins del que hi ha, estic bé»

FCB

1
Es llegeix en minuts

 L’ala pivot del Barça Nikola Mirotic va afirmar dijous que «dins del que hi ha» es troba «bé» pel tractament de recuperació pels problemes que arrossega en un tendó d’Aquil·les, tot i que va evitar referir-se al temps previst de recuperació.

«Dins del que cap, es pot dir que estic bé, treballant en la recuperació. Estic en les millors mans, el cos mèdic del club. Estic content de tornar a jugar amb el Barça aquest any i de poder disfrutar del que més m’agrada, que és el bàsquet», va afirmar l’hispanomontenegrí durant la presentació de la samarreta de l’equip.

L’acte, celebrat dijous a la tarda a la botiga oficial del club blaugrana a l’Spotify Camp Nou, també va comptar amb la presència de l’escorta Cory Higgins i l’aler Sergi Martínez, que es van fotografiar amb Mirotic posant amb la samarreta i posteriorment van firmar autògrafs durant mitja hora.

Notícies relacionades

Mirotic es va pronunciar sobre el valor de la Lliga Catalana i la Supercopa Endesa, les dues primeres competicions del curs, que el Barça afronta la setmana que ve: «Són importants. Començar bé, guanyant dos títols, et dona tranquil·litat per encarar el que ve».

El directiu responsable de la secció, Josep Cubells, va celebrar que per primera vegada es presentés una samarreta de l’equip de bàsquet en un acte institucional: «Crec que serà un èxit de vendes i que servirà per superar el creixement de l’any passat. Espero que ens porti sort».