Eurolliga

El partit CSKA-Barça, ajornat per la covid

Els nous positius d’Exum i Caicedo deixen la plantilla blaugrana sense un mínim de jugadors per viatjar a Moscou

El partit CSKA-Barça, ajornat per la covid

FCB

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

L’Eurolliga ha comunicat l’ajornament del partit que el Barça havia de disputar a Moscou aquest divendres davant el CSKA, corresponent a la 19a jornada del torneig europeu, a causa de la pandèmia.

El club blaugrana havia sol·licitat la suspensió del partit a causa del nombre de positius de covid que hi ha actualment a l’equip. La confirmació a última hora de dimarts dels positius de Dante Exum i Michael Caicedo han deixat la plantilla barcelonista sense el mínim imprescindible de jugadors que feia viable el viatge a Rússia.

El Barça té nou jugadors i nou integrants de l’‘staff’ tècnic que han donat positiu i no reuneix el mínim de vuit jugadors que requereix la normativa de l’Eurolliga per competir.

Notícies relacionades

L’onada de coronavirus està impactant amb força en la competició europea, ja que en les últimes hores s’han hagut de suspendre també els partits entre el Reial Madrid i l’Unics Kazan, pels positius a l’equip rus, el Maccabi-Baskonia, per les baixes a l’equip vitorià, l’Estrella Roja-Fenerbahçe i el Villeurbanne-Mònaco.

L’Eurolliga anunciarà en les pròximes hores les noves dates d’aquests partits.