Eurobàsquet femení: Horari i on veure a la TV el Sèrbia-Espanya de quarts

Eurobàsquet femení: Horari i on veure a la TV el Sèrbia-Espanya de quarts

FEB

1
Es llegeix en minuts

INTRO+LEAD

La selecció espanyola femenina de bàsquet tindrà el seu primer gran examen la nit d’aquest dimecres (21h, Teledeporte) contra Sèrbia, un dels caps de sèrie d’aquest Eurobàsquet 2021. L’equip de Lucas Mondelo es va classificar per a aquesta ronda després de derrotar amb comoditat Montenegro (78-51) a La Fonteta, i al mateix escenari, tindrà l’oportunitat d’entrar en la lluita per les medalles.

RECORREGUT ESPANYA

Espanya va caure derrotada al primer duel del torneig contra Bielorússia per 53-51, el que la va relegar a classificar-se a la segona plaça del grup A i passar a la part més dura del quadro final. Després d’imposar-se a Suècia i Eslovàquia als següents partits, la selecció va haver de jugar un partit ‘extra’ de vuitens contra Montenegro, que va resoldre gràcies a l’aparició de jugadores com María Conde o Astou Ndour. La líder del combinat nacional,

BREU SÈRBIA

Les pupil·les de Marina Maljkovic arriben invictes a aquesta eliminatòria després de firmar un 3-0 al Grup B Espanya tindrà com a tasca més important frenar aquesta jugadora

PRECEDENTS/BAIXES

Les dues seleccions ja es van enfrontar a les semifinals de l’Eurobàsquet del 2019, i Espanya va aconseguir una victòria molt ajustada (71-66) amb grans actuacions de Ndour i Anna Cruz, que van portar les espanyoles a revalidar el títol contra França a la final (86-66).

Quan es juga el Sèrbia – Espanya

Notícies relacionades

El partit corresponent als quarts de final del FIBA Women’s Eurobasket 2021 es disputa aquest dimecres 23 de juny, a les 21 hores.

On veure el partit a TV

El partit es jugarà al pavelló Fuente de San Luis de València i el retransmet en obert Teledeporte, canal oficial de RTVE.