Bàsquet

Pau Gasol supera la revisió mèdica del Barça

Pau Gasol supera la revisió mèdica del Barça
1
Es llegeix en minuts

Pau Gasol ha superat aquest dilluns la revisió mèdica amb el Barça, equip en el qual disputarà el tram final de la temporada a la Lliga Endesa i l’Eurolliga i amb l’objectiu d’estar a punt per als Jocs Olímpics de Tòquio.

L’anunci l’ha fet el club a través de les seves xarxes socials aquest matí, un pas previ per ratificar l’acord entre el jugador internacional i l’entitat blaugrana. «Pau Gasol ha completat aquest dilluns, entre l’Hospital de Barcelona i el Centre Metge de la Ciutat Esportiva, la revisió mèdica corresponent al seu fitxatge pel Barça», es llegeix en el comunicat del club.

El més gran dels Gasol, que viurà una segona etapa al primer equip blaugrana, on ja va jugar entre 1999 i 2001, espera agafar to físic aviat i poder debutar amb l’equip entrenador per Sarunas Jasikevicius, una vegada deixi enrere la lesió al peu que li ha impedit jugar els dos últims anys.

Notícies relacionades

Després de les proves, Gasol va estar al pavelló de bàsquet de la Ciutat Esportiva i va veure part de l’entrenament de l’equip júnior, moment en què va coincidir amb el seu excompany i amic Juan Carlos Navarro, ara responsable del bàsquet formatiu.

A més, també va coincidir amb el nou president blaugrana, Joan Laporta, guanyador de les eleccions a la presidència aquest diumenge, que va estar de visita al costat del que serà el seu vicepresident esportiu, Rafa Yuste, a les instal·lacions del club.