acord oficial

La federació de bàsquet anuncia un patrocinador en plena crisi del coronavirus

L'operador de telecomunicacions Finetwork recolzarà la selecció espanyola fins al 2022

zentauroepp52386982 deportes baloncesto200220204428

zentauroepp52386982 deportes baloncesto200220204428 / ALEX NICODIM

1
Es llegeix en minuts

La Federació Espanyola de Bàsquet Finetwork acaben de firmar un acord gràcies al qual l’operador de telecomunicacions es convertirà en patrocinador de les seleccions masculina i femenina fins al 2022. El compromís arriba precisament en plena crisi esportiva a conseqüència de la pandèmia de coronavirus, amb totes les competicions aturades i amb la incertesa de saber quan es posaran en marxa.

 El patrocini inclou la presència de Finetwork en els equipaments dels equips absoluts masculí i femení, però també en les de les seleccions de formació. Jorge Garbajosa, president de la Federació Espanyola de Bàsquet, considera que l’entrada de Finetwork com a soci «suposa un missatge d’il·lusió i és una demostració que, fins i tot en els pitjors moments, sempre hi ha notícies que ens permeten continuar confiant». 

Notícies relacionades

Per a Manuel Hernández, CEO de Finetwork, «aquesta nova aposta busca consolidar el suport que volem donar a l’esport espanyol, sobretot en aquests moments tan difícils en què, com la resta de la població, pateix les conseqüències de la situació que estem vivint, però estem segurs que, amb un esperit d’equip, lluita i sacrifici com el dels seus jugadors de bàsquet, en sortirem tots junts amb més força». L’acord s’uneix als que ja té establerts la marca a MotoGP (Maverick Viñales), piragüisme (Saúl Craviotto), futbol femení (Amanda Sampedro) i karate (Sandra Sánchez).