Un comiat polèmic

Ricky Rubio: "Navarro es mereixia sortir com un gran"

El del Masnou afirma que la seva retirada hauria d'haver sigut conforme "al que representa"

captura

captura

1
Es llegeix en minuts

El base espanyol Ricky Rubio, jugador delsUtah Jazz del’NBA, ha opinat que el seu excompany alBarcelona i la selecció espanyola Juan Carlos Navarro "es mereixia sortir com un gran que ha sigut" en la seva retirada, anunciada el mes d’agost passat pel club blaugrana en un comunicat. "Ha sigut una sortida una mica complicada, crec que el Juan Carlos es mereix moltíssim el respecte de tothom. Ho ha donat tot pel Barcelona, molts títols, i es mereixia una sortida com un gran que ha sigut. Per a mi és un referent, com Epi a la secció de bàsquet del Barcelona", ha manifestat Rubio.

El Barcelona va anunciar el 17 d’agost passat que l’escorta internacional, campió del món amb Espanya el 2006 i triple medallista olímpic, posava fi a 20 anys de carrera com a jugador professional per integrar-se a l’estructura tècnica del club blaugrana, després d’haver renovat per 10 anys el 2017. Per a Ricky Rubio, Juan Carlos Navarro és "el referent" actual del Barcelona, per la qual cosa la seva retirada del bàsquet professional hauria d’haver sigut conforme "al que representa".

Una llegenda

Notícies relacionades

"A tots els que l’estimem, crec que ens hauria agradat una sortida com el que representa ell i amb l’afecte que ha tractat la selecció", ha afegit el base espanyol, durant una roda de premsa a la botiga a Madrid de l’empresa de motocicletes elèctriques Torrot, un dels seus patrocinadors. El base dels Utah Jazz ha recordat que sempre que a l’NBA li pregunten pels jugadors de la selecció espanyola esmentaPau Gasol iJuan Carlos Navarro.

"Ha representat el bàsquet europeu durant 20 anys i, per a mi, tot i que és molt subjectiu, si no és en el quintet ideal d’Europa, és en el segon. Es mereix el que necessiti i com vulgui acomiadar-se", ha afegit Rubio, que va compartir vestidor amb Navarro al Barcelona dues temporades, entre el 2009 i el 2011.