BÀSQUET

El Barça viu el seu dia més plàcid davant l'Unicaja

L'equip blaugrana s'apunta una victòria imprescindible en el retorn de Doellman i Navarro (89-70)

lmendiola38159985 gra252  barcelona   23 04 2017   el escolta del barcelona la170423180209

lmendiola38159985 gra252 barcelona 23 04 2017 el escolta del barcelona la170423180209 / Alejandro Garcia

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

E millor Barça va aparèixer amb la seva millor versió  el dia més complicat: contra un Unicaja que arribava llançat al Palau Blaugrana després del seu títol a l’Eurocup i que se’n va anar després de rebre una repassada en tota regla (89-70). Es va mostrar molt superior en tot moment l’equip de Bartzokas, jugant amb molta confiança i tranquil·litat i mostrant una imatge de solvència que ha sigut poc habitual en una temporada fins ara per oblidar.

L’actuació imperial de Tomic (20 punts, 7 rebots, 32 de valoració) i la recuperació de la inspiració de Rice (17 punts, 3 assistències) va ser determinant. Les dues estrelles blaugranes van assumir protagonisme i van portar el pes d’un Barça que va recuperar Doellman després de dos mesos d’absència i també Navarro. Tots dos van tenir bons minuts i van reforçar la imatge col·lectiva d’un equip que va estar encertat en atac, gairebé no va perdre pilotes (4) i en va recuperar 13, quan ha sigut una de les seves grans xacres, i a més va mostrar compromís en defensa.

La conjunció de tots aquests elements va propiciar el canvi d’imatge del Barça, que va viure, per fi, un dia de tranquil·litat. La inconsistència de l’Unicaja, molt tou al darrere,  va ajudar els barcelonistes a posar el llaç al partit i a sumar un triomf vital, imprescindible per col·locar-se com més amunt millor abans de l’inici dels play-off .

Notícies relacionades

L’exhibició contra els malaguenys deixa el mateix missatge que ha repetit Nacho Rodríguez, nou responsable de la secció, des de la seva arribada: els blaugranes no llancen la tovallola a la Lliga.

«Hem jugat amb molta serietat els 40 minuts», va explicar Bartzokas, feliç per recuperar Doellman i Navarro. «És una victòria important, sobretot després de tot el que ha passat aquest any», va afegir Tomic.

FC Barcelona, 89 -Unicaja, 70