L’Aerobús a l’aeroport puja mig euro més per trajecte

NOVA IMATGE. L’Aerobús ha renovatla xapa i la pintura de la seva flota.

NOVA IMATGE. L’Aerobús ha renovatla xapa i la pintura de la seva flota. / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts
Meritxell M. Pauné

El bus llançadora que connecta el centre de Barcelona amb l’aeroport els 365 dies de l’any, el popular Aerobús, serà una mica més car a partir de l’1 d’abril. Costarà mig euro més per trajecte, increment que se suavitzarà lleugerament en cas de comprar bitllet d’anada i tornada. El ple de l’Àrea Metropolitana de Barcelona va aprovar ahir les noves tarifes amb el vot a favor de tots els partits menys el PP i Vox.

Notícies relacionades

El bitllet senzill, que costava fins ara 6,75 euros, valdrà ara 7,25. El d’anada i tornada salta d’11,65 euros a 12,50. I el bitllet combinat, que és vàlid per a un trajecte en llançadora i un viatge mitjançant la xarxa convencional de transport públic, puja de 8 euros a 8,50. L’increment mitjà és del 7,4%.

L’AMB defensa l’actualització dels preus com a part de les mesures encaminades a "garantir la sostenibilitat" econòmica del sistema de transport metropolità, entre les quals l’encariment de la resta de títols i abonaments. La gestió de l’Aerobús és un dels contractes d’autobusos més grans de l’AMB, ja que aquest servei va transportar 5,66 milions d’usuaris el 2023.

Temes:

Barcelona Euro Vox