successos

Un home mata els seus pares a BCN i Molins i se suïcida

Segons els veïns, el presumpte parricida havia deixat fa anys casa seva i la feina per cuidar-los.

Tenien una edat avançada i no estaven gaire bé de salut.

Un home mata els seus pares a BCN i Molins i se suïcida

GERMÁN GONZÁLEZ

2
Es llegeix en minuts
Germán González
Germán González

Periodista.

ver +

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort violenta de tres membres d’una mateixa família. Els agents van ser alertats després de trobar el cadàver d’una dona al carrer Lope de Vega, al districte de Sant Martí de Barcelona. La Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos va iniciar les diligències, les quals els van portar fins a la població de Molins de Rei, on van trobar dos cadàvers més amb signes de violència. Segons les primeres investigacions, es tractava d’un home que havia matat la seva mare i el seu pare i després s’havia suïcidat.

Fonts policials van apuntar que el presumpte homicida va assassinar primer la seva mare i després es va desplaçar amb el seu pare amb cotxe fins a una urbanització de Molins de Rei, a Collserola, ja que la família hi tenia una segona residència. En aquest immoble hi van trobar el cadàver del pare, i poca estona després també el cos sense vida del fill, que s’hauria suïcidat tot just després de cometre el doble parricidi.

El Jutjat d’Instrucció 30 de Barcelona en funcions de guàrdia d’incidències s’ha fet càrrec d’aquesta investigació. Ha ordenat el secret de les actuacions.

La comissió judicial, formada per la magistrada, el fiscal, el forense i un lletrat de l’Administració de justícia, van iniciar la tramitació de les primeres diligències per procedir a l’aixecament dels cadàvers.

Els Mossos van explicar que cap a les deu del matí es va trobar el cadàver d’una dona en un pis del districte barceloní de Sant Martí amb indicis de criminalitat. Els agents van activar la comitiva judicial al comprovar que es tractaria d’una mort violenta.

Al cap d’una hora, la policia va trobar a Molins de Rei el cos sense vida del pare, que sembla que era a la segona residència, i més tard, el del fill, presumpte doble homicida, que s’hauria suïcidat en una zona boscosa.

"Una bellíssima persona"

Notícies relacionades

Una veïna de la família, que vivia al carrer Lope de Vega de Barcelona, va explicar a aquest diari: "El fill era una bellíssima persona: els pares estaven malament i havia deixat fa anys casa seva casa i la feina per cuidar-los. Estava molt per ells. Expliquen que ha matat la mare i després s’ha emportat el pare amb cotxe".

Unes altres dues veïnes de la zona van apuntar més detalls de la família: "El pare tenia 90 anys i feia anys que no estava gaire bé. La mare, E., patia de coixesa, però era molt activa. Fa uns dies, però, va tenir un ictus. El fill era una persona de tracte molt amable, molt suau, que feia tot el que podia pels seus pares".

Temes:

Barcelona Ictus