URBANISME

Les obres del Barça incompleixen la desviació pactada de camions

Dos veïns i la Guàrdia Urbana hi impedeixen l’accés dels vehicles. Un vídeo gravat a les 7.30 demostra l’incompliment de l’acord.

Les obres del Barça incompleixen la desviació pactada de camions

MERITXELL M. PAUNÉ

1
Es llegeix en minuts
Meritxell M. Pauné

Dos veïns i la Guàrdia Urbana de Barcelona van tancar un accés a les obres del Camp Nou, després de detectar ahir a primera hora un incompliment de la desviació pactada de camions. La nova ruta d’accés dels vehicles de gran tonatge evita el pas pel carrer Cardenal Reig per reduir les molèsties de pols i soroll que el tràfec generava als residents més pròxims. El canvi acordat per ajuntament, el FC Barcelona i representants veïnals va entrar en funcionament dimecres passat, però després del cap de setmana els camions van tornar.

Setmanes de pressió

Notícies relacionades

Els veïns d’aquesta via estaven pendents del compliment, després de setmanes de pressió al club i a l’Ajuntament de Barcelona, i els més matiners es van emportar la sorpresa d’observar que els camions tornaven a utilitzar aquesta sortida. Un vídeo gravat des d’un balcó cap a les 7.30 h del matí documenta l’incompliment. «Quan un veí m’ha fet arribar el vídeo, un altre veí i jo hem anat cap allà: no hem deixat entrar els camions, també volien entrar pales excavadores i els hem dit que no podien», va relatar Andrés Quílez, president de l’AV del barri de Sant Ramon (les Corts).

Poc després hi va acudir la Guàrdia Urbana, van confirmar a EL PERIÓDICO fonts municipals. «Hi ha hagut un incompliment i ara el districte està parlant amb el club per veure què ha passat», va apuntar el consistori.